Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Εκτελούσε εργασίες χωρίς άδεια
Εκτελούσε εργασίες χωρίς άδεια

Εκτελούσε εργασίες χωρίς άδεια

Εκτελούσε εργασίες χωρίς   στη Σκιάθο και συνελήφθη χθες για  παράβαση του ενικού Οικοδομικού Κανονισμού.
Ο     εκτελούσε εργασίες διαμόρφωσης εδάφους με σκαπτικό μηχάνημα, σε οικόπεδο ιδιοκτησίας γυναίκας στην παραλιακή οδό της Σκιάθου, στερούμενος σχετικής άδειας.
Ο 34χρονος συνελήφθη, ενώ αναζητείται η ιδιοκτήτρια.
Επίσης, από αστυνομικούς, συνελήφθη 44χρονος Αλβανός ως νόμιμος εκπρόσωπος εστιατορίου ιδιοκτησίας 46χρονης καθώς διαπιστώθηκε στο σε ένταση 85db παραβιάζοντας το όριο των 80db.
 Έκρυβαν κάνναβη σε τροχόσπιτο
ια διακίνηση και συνελήφθησαν χθες το πρωί στο Πήλιο ένας 52χρονος κι ένας 57χρονος από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών.
Σε  έλεγχο κατελήφθησαν ο 52χρονος να έχει στην κατοχή του μία ποσότητα χασίς βάρους 20,2 γρ. κι ο 57χρονος δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες με χασίς βάρους 18,42 γρ. και ένα ναρκωτικό χάπι το οποίο κατείχε στερούμενος ιατρικής συνταγής.
Ακολούθησε νομότυπη έρευνα στο του 52χρονου όπου δεν βρέθηκε κάτι (ο 57χρονος συγκατοικεί προσωρινά με τον 52χρονο) και στη συνέχεια μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, έγινε έρευνα σε τροχόσπιτο   που διατηρούσαν οι δύο άνδρες, σε περιοχή κοντά στην Άφησσο.
Εκεί, βρέθηκε σε βάζο,  σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μία ποσότητα χασίς βάρους 458 γρ. και μία ηλεκτρονική ζυγαριά, ενώ κατασχέθηκε και δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας του, ως μέσο διευκόλυνσης της ς δραστηριότητάς του.
Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση