Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Εκσφενδόνισε κυβόλιθο και συνελήφθη
Εκσφενδόνισε κυβόλιθο και συνελήφθη

Εκσφενδόνισε κυβόλιθο και συνελήφθη

Ένας 58χρονος Βολιώτης συνελήφθη στις  14:10 της 23.08.2022, στο Βόλο, από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου,  , καθόσον πρώτες πρωινές ώρες της ιδίας ημέρας , καθήμενος σε είσοδο πολυς και έχοντας απλωμένα τα πόδια του επί του πεζοδρομίου, εξύβρισε και απείλησε δύο Βολιώτες  67 & 71 ετών, όταν αυτοί κατά τη διέλευσή τους ως πεζοί από το συγκεκριμένο σημείο, του έκαναν σύσταση να μαζέψει τα πόδια του, ώστε να γίνει εφικτή η διέλευσή τους.

Στη συνέχεια ο δράστης, στο κάλεσμα της Αστυνομίας από τον 71χρονο παθόντα, κατευθύνθηκε πεζός στο έναντι πεζοδρόμιο, απέσπασε έναν κυβόλιθο και επιστρέφοντας προς το μέρος του, τον πλησίασε και του το εκσφενδόνισε, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφρά στο αριστερό χέρι και στην αριστερή πλευρική περιοχή. 

Ο  71χρονος μετέβη με ιδία μέσα στο ενικό Βόλου, για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ. Βόλου.

Επίσης  στις  23:00  στο Βόλο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ ς, συνελήφθη  26χρονος, καθόσον κατελήφθη πεζός να κατέχει ένα (1) αυτο τσιγάρο  με ακατστη κάνναβη (χασίς) μικτού βάρους 1,27 γρ. περίπου & μία (1) αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία περιέχουσα ποσότητα ακατστης κάνναβης (χασίς) μικτού βάρους 1,62 γρ. περίπου.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

 

 

Οδηγούσε μεθυσμένος και προκάλεσε τροχαίο

Κατά τις μεσημβρινές ώρες σήμερα  24/08/2022, στο Βόλο Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Βόλου, συνελήφθη   59χρονος, καθώς διαπιστώθηκε συνεπεία τροχαίου ατυχήματος υλικών ζημιών (πρόσκρουση σε σταθμευμένο όχημα) από το οποίο προέκυψε κοινός κίνδυνος σε ξένα πράγματα, να οδηγεί Ι.Χ.Ε. ιδιοκτησίας του, μολονότι δεν ήταν σε θέση να το πράξει με ασφάλεια,  εξαιτίας κατανάλωσης οινοπνεύματος και διαπιστώθηκε σε έλεγχο μέθης με ηλεκτρονική συσκευή αλκοολομέτρου, να βρίσκεται υπό την επήρεια οινοπνεύματος σε ποσοστό 0,65 mg/l εκπνεόμενου αέρα κατά την Α΄ μέτρηση και 0,61 mg/l κατά τη Β΄ μέτρηση. Προανάκριση ενεργείται από το Τ.Τ. Βόλου.

Τέλος, σήμερα 24/08/2022 τις πρωινές ώρες, συνελήφθησαν στη Σκιάθο από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος, δύο  υπήκοοι Καμερούν 46 & 27 ετών και ένας υπήκοος Ινδίας 22 ετών, καθώς επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πτήση από τον Διεθνή Αερολιμένα Σκιάθου «Αλέξανδρος »,  με προορισμό τη Βιέννη Αυστρίας, κάνοντας χρήση πλαστών εγγράφων (Διαβατηρίων & Δελτίων Ταυτότητας), όπως προέκυψε κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου.

Τα  ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν, ενώ την Προανάκριση ενεργεί το Α.Τ. Σκιάθου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση