Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Εκπαιδευτική ημερίδα διαπραγματευτών της ΕΛΑΣ
Εκπαιδευτική ημερίδα διαπραγματευτών της ΕΛΑΣ

Εκπαιδευτική ημερίδα διαπραγματευτών της ΕΛΑΣ

 

Το ρόλο του συντονιστή της ημερίδς είχε ξιωματικός της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας ς

Με πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη (29.06.) εκπαιδευτική ημερίδα διαπραγματευτών της Ελληνικής Αστυνομίας στη ς, έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας.

Το πρόγραμμα της εκπαιδευτικής ημερίδας παρακολούθησαν συνολικά έξι (6) Αξιωματικοί διαπραγματευτές, οι οποίοι υπηρετούν σε Υπηρεσίες των Διευθύνσεων Αστυνομίας ς, ς, Καρδίτσας και Τρικάλων.

Στην ημερίδα συμμετείχαν και οι δύο ψυχολόγοι της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, ενώ το συντονιστικό ρόλο είχε Αξιωματικός της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκληματών κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας ς.

Στόχος της εκπαίδευσης ήταν η επικαιρο των γνώσεων των διαπραγματευτών της Ελληνικής Αστυνομίας σε θέματα αντιμετώπισης περιστατικών ιδιαίτερου χειρισμού, καθώς και η ανάλυση διαχείρισης περιστατικών, με σκοπό την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση ανάλογων υποθέσεων στην καθημερινή αστυνομική πρακτική.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση