Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » “Έκοψε” τα χέρια του 16χρονος μαθητής
“Έκοψε” τα χέρια του 16χρονος μαθητής

“Έκοψε” τα χέρια του 16χρονος μαθητής

Αυτοτραυματίστηκε 16χρονος χθες το απόγευμα, στο Βόλο με αιχμηρό αντικείμενο.

Ο 16χρονος  αυτοτραυματίστηκε στα χέρια του.

Φίλος του ενημέρωσε το ΕΚΑΒ και ο μεταφέρθηκε στο οσοκομείο Βόλου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησε.

Από την Αστυνομία, διενεργείται προανάκριση.

Οδηγούσαν μεθυσμένοι και χωρίς δίπλωμα
Eν τω μεταξύ, δύο άτομα συνελήφθησαν τα ξημερώματα στο Βόλο από αστυνομικούς της Τροχαίας, καθώς κατελήφθησαν να οδηγούν υπό την και χωρίς δίπλωμα οδήγησης.
Ειδικότερα συνελήφθη 29χρονος που οδηγούσε δίκυκλο στερούμενος ς ικανότητας οδήγησης και υπό την . Σε αλκοτέστ που υπεβλήθη, εντοπίστηκε συγκέντρωση αλκοόλ στο αίμα του 2,75mg/dL στην πρώτη μέτρηση και 2,38mg/dL στη δεύτερη μέτρηση.
Επίσης από αστυνομικούς της ίδιας υπηρεσίας συνελήφθη 37χρονος καθώς εντοπίστηκε να οδηγεί δίκυκλο επίσης χωρίς δίπλωμα και σε αλκοτέστ που υπεβλήθη, εντοπίστηκε συγκέντρωση αλκοόλ στο αίμα του 2,19mg/dL στην πρώτη μέτρηση και 1,52mg/dL στη δεύτερη μέτρηση.
 Παραβίασε δικαστική
Εξάλλου, για παραβίαση δικαστικής ς συνελήφθη 50χρονος από αστυνομικούς του .
Ο  50χρονος συνελήφθη μετά από καταγγελία 53χρονης, καθώς είχε παραβιάσει απόφαση δικαστηρίου, σύμφωνα με την οποία απαγορευόταν να πλησιάζει την 53χρονη σε συγκεκριμένη απόσταση.
Τέλος, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ συνελήφθη 24χρονος τα ξημερώματα στην Εθνική Οδό Βόλου – ς, καθώς σε έλεγχο βρέθηκε να κατέχει μία ποσότητα χασίς βάρους 6,75 γρ.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση