Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Έκλεβε μπαταρίες από αναμεταδότες
Έκλεβε μπαταρίες από αναμεταδότες

Έκλεβε μπαταρίες από αναμεταδότες

Συνελήφθησαν, χθες (22-07-2016) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή του , από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας , δύο άτομα και συγκεκριμένα ένας 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος ς και ένας 43χρονος ημεδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, χθες το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της πόλης, ο υπήκοος ς αφαίρεσε τέσσερις μπαταρίες από σταθμούς βάσης (αναμεταδότες) εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, εκτιμούμενης αξίας (1.200) ευρώ.

Όπως εξακριβώθηκε, τις (05-07-2016) και (16-07-2016) στην ίδια περιοχή, αφαίρεσε άλλες (29) μπαταρίες από σταθμούς βάσης (αναμεταδότες) άλλων εταιρειών σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, συνολικής εκτιμούμενης αξίας (7.330) ευρώ.

Από την αστυνομική προέκυψε ότι ο αλλοδαπός πούλησε τις (20) από τις προαναφερόμενες μπαταρίες, αντί του χρηματικού ποσού των (500) ευρώ, σε επιχείρηση ς μετάλλων, ιδιοκτησίας του 43χρονου συλληφθέντος, που γνώριζε ότι αποτελούν κλοπής.

Σε που διενεργήθηκε στην παραπάνω επιχείρηση βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οι μπαταρίες και αποδόθηκαν στις δικαιούχες εταιρείες.

Επιπλέον, στην κατοχή του αλλοδαπού που παραμένει στη χ και θα εφαρμοστεί σε βάρος του το μέτρο της διοικητικής επιστροφής, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (430) ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

"Αλιεύοντας" την είδηση