Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Έκλεβαν ποτά από σούπερ μάρκετ και τα μεταπωλούσαν
Έκλεβαν ποτά από σούπερ μάρκετ και τα μεταπωλούσαν

Έκλεβαν ποτά από σούπερ μάρκετ και τα μεταπωλούσαν

Δύο Αλίδες συνέλα χθες αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, σε σούπερ μάρκετ του Βόλου, διότι είχαν συστήσει συμμορία που έκλεβε αλκοολούχα ποτά και στη συνέχεια τα πουλούσαν.

Οι δράστιδες ηλικίας 43 χρονών, εντοπίστηκαν χθες από υπεύθυνους υποκαταστήματος αλυσίδας σούπερ μάρκετ να κλέβουν μια φιάλη αλκοολούχου ποτού, ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια και συνελήφθησαν.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι από το ίδιο κατάστημα την περασμένη Παρασκευή 10 Ιουλίου, είχαν κλέψει 10 μπουκάλια αλκοολούχου ποτού, αξίας 200 €, ενώ την περασμένη Τρίτη 14 του μήνα, είχαν κλέψει από υποκατάστημα μάρκετ της ίδιας αλυσίδας στη , άλλα 10 μπουκάλια ποτών.

Η Αστυνομία αναζητά έναν τρίτο ομοεθνή συνεργό τους.

Ρου προκάλεσε σε αυτοκίνητο

Nα εκδικηθεί τον εραστή της θέλησε μια 29χρονη Ρου,η οποία προκάλεσε μικρο στο αυτοκίνητο 36χρονου Έλληνα, αλλά συνελήφθη χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς του Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 29χρονη πέταξε στο πρόσωπο του 36χρονου τρία μπουκάλια γάλα που κρατούσε στα χέρια της και συνελήφθη μετά από που υπέβαλε σε βάρος της.

Κατείχε ναρκωτικά χάπια 23χρονος

Τρία ναρκωτικά χάπια είχε στην κατοχή του ένας 23χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες στο Βόλο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης αρκωτικών.

Τα χάπια κατασχέθηκαν και ο δράστης, που έχει απασχολήσει ξανά για χρήση ναρκωτικών, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση