Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Έκλεψε ρούχα από κατάστημα
Έκλεψε ρούχα από κατάστημα

Έκλεψε ρούχα από κατάστημα

Έκλεψε ρούχα από κατάστημα στον Αλμυρό  39χρονη και συνελήφθη  από αστυνομικούς του Αλμυρού.
Η 39χρονη μπήκε σε κατάστημα ρούχων  κι αφαίρεσε ρούχα αξίας 40 ευρώ.
Ωστόσο έγινε αντιληπτή από τους υπεύθυνους και συνελήφθη.
Συλλήψεις σε Βόλο, Πήλιο και Σκιάθο
Για κατοχή ναρκωτικών και άλλες παραβάσεις συνελήφθησαν τέσσερα άτομα σε Βόλο και Πήλιο και δύο άτομα στη Σκιάθο.
Από αστυνομικούς του Α.Τ.Β.Πηλίου, συνελήφθη 23χρονος στο 7ο χλμ Βόλου – Πορταριάς καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία μικροποσότητα χασίς βάρους 0,6γρ., ενώ από αστυνομικούς της ίδιας υπηρεσίας, συνελήφθη στην Ανακασιά 27χρονος καθώς κατελήφθη να οδηγεί δίκυκλο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.
Επίσης από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών συνελήφθη χθες το βράδυ στο Βόλο 22χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία μικροποσότητα χασίς βάρους 1,89 γρ.
 Επιπλέον από αστυνομικούς του Βόλου συνελήφθη 21χρονος προσωρινά υπεύθυνος καφέ μπαρ καθώς κατελήφθη να λειτουργεί μαγαζί με μουσική 89 db παραβιάζοντας το όριο των 80 db.

 Τέλος, από αστυνομικούς του Α.Τ. Σκιάθου συνελήφθη τα ξημερώματα στην περιφερειακή οδό του νησιού  38χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 18 ναρκωτικά χάπια και μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης, ενώ από αστυνομικούς της ίδιας υπηρεσίας συνελήφθη 53χρονος Σέρβος καθώς κατελήφθη να οδηγεί Ι.Χ.Ε. όχημα στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

"Αλιεύοντας" την είδηση