Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Έκλεψε laptop από πολυκατάστημα στο Βόλο
Έκλεψε laptop από πολυκατάστημα στο Βόλο

Έκλεψε laptop από πολυκατάστημα στο Βόλο

Έκλεψε πό πολυκτάστημα στο Βόλο ένας 47χρονος και το πούλησε για 20 ευρώ σε έναν 50χρονο, ενώ συνελήφθησαν αμφότεροι,για κλοπή και διάθεση κλοπιμαίων ο πρώτος και για αποδοχή κλοπιμαίων ο δεύτερος.

Ο 47χρονος εισήλθε χθες το απόγευμα σε γνωστό πολυκατάστημα στο κέντρο του Βόλου, απ' όπου αφαίρεσε ένα λάπτοπ, το οποίο πούλησε έναντι 20 ευρώ στον 59χρονο.

Ο δράστης έγινε αντιληπτός από τις κλειστού κυκλώματος και συνελήφθη, ενώ παραδέχθηκε την πράξη του, καθώς και ότι πούλησε το στον 59χρονο.

Τέλος, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, συνελήφθη 23χρονος, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα χασίς βάρους 3,76 γρ.

Συλλήψεις για μασάζ σε παραλίες της Σκιάθου

Εν τω μεταξύ, τρεις Κινέζες ηλικίας 42, 46 και 42 ετών κι ένας Έλληνας 51ετών συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Α.Τ. Σκιάθου για ς περί δημόσιας υγείας.

Οι αλλοδαπές κι ο Έλληνας παρείχαν υπηρεσίες μασάζ (χειροπρακτικές μαλάξεις) έναντι αμοιβής 15 ευρώ, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής, κατά του ιατρικού επαγγέλματος.

Η μία 42χρονη εντοπίστηκε στην παραλία Κουκουναριές, η 46χρονη στην παραλία Καναπίτσα, ενώ η έτερη 42χρονη και ο 51χρονος εντοπίστηκαν στην παραλία Τζανεριά.

Επίσης, από αστυνομικούς της ίδιας συνελήφθησαν δύο ηλικίας 22 και 21 ετών που οδηγούσαν δίκυκλα στον περιφερειακό της ΣΚιάθου, στερούμενοι άδειας ικανότητας ς.

Τέλος, από αστυνομικούς του Α.Τ. Ρ.Φεραίου συνελήφθη 16χρονος στο Ριζόμυλο να οδηγεί δίκυλο, στερούμενος διπλώματος.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση