Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Έκλεψε κομμωτήριο φίλης της
Έκλεψε κομμωτήριο φίλης της

Έκλεψε κομμωτήριο φίλης της

, χθες (21-05-2020) το πόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος , ένα άτομο, διότι, όπως προέκυψε, κατά το χρονικό διάστημα από το Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους έως χθες, εκμεταλλευόμενο την οικειότητα με ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου, αφαίρεσε σταδιακά χρηματικό .

Μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού βρέθηκε στην κατοχή της συλληφθείσας και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος .

Συγκεκριμένα, μια 45χρονη συνελήφθη χθες το απόγευμα στο Βόλο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας .

Η 45χρονη, καταγγέλλεται ότι πήγε  σε κομμωτήριο που διατηρεί 45χρονη φίλη της και εκμεταλλευόμενη την φιλική τους σχέση και την ολιγόλεπτη απουσία της, αφαίρεσε από το ταμείο το των ευρώ.

Η 45χρονη ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου, κατήγγειλε στην Αστυνομία, ότι η δράστιδα, με τον ίδιο τρόπο,  είχε αφαιρέσει στις 12 Μαΐου το ποσό των 350 ευρώ και μέσα Φεβρουαρίου το ποσό των 4.000 ευρώ.

Στην κατοχή της δράστιδας βρέθηκε το ποσό των ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια, ενώ παραδέχτηκε ότι αφαίρεσε και το ποσό των 350 ευρώ στις 12 Μαΐου, ωστόσο αρνήθηκε ότι αφαίρεσε μέσα Φεβρουαρίου το ποσό των 4.000 ευρώ.

Προανάκριση διενεργεί η .

Σύλληψη για  

Επίσης, από αστυνομικούς της ίδιας υπηρεσίας, συνελήφθησαν τα ξημερώματα δύο 23χρονοι, καθώς κατείχαν από κοινού ένα τσιγαριλίκι με μείγμα καπνού και κάνναβης βάρους 1,5 γρ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση