Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Έκλεψε κολυμπήθρα από τον Ι.Ν. Αγ. Αναργύρων
Έκλεψε κολυμπήθρα από τον Ι.Ν. Αγ. Αναργύρων

Έκλεψε κολυμπήθρα από τον Ι.Ν. Αγ. Αναργύρων

Κλοπή κολυμπήθρας από τον Ι.Ν. Αγ. Αναργύρων εξιχνιάστηκε από την , ενώ ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας 23χρονος ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αστυνομικές Αρχές για παρόμοια .

Ο δράστης στις 12 Οκτωβρίου τα ξημερώματα εισήλθε στον Ι.Ν. κι αφαίρεσε την κολυμπήθρα, απροσδιορίστου αξίας, αλλά εντοπίστηκε σήμερα και στην κατοχή του βρέθηκε η κολυμπήθρα η οποία αποδόθηκε στον νόμιμο δικαιούχο.

Ωστόσο δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου ενώ η σχετική θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα.

Κλοπή κινητού

Εν τω μεταξύ κλοπή κινητού από το Κλειστό Κολυμβητήριο Ν.Ιωνίας εξιχνίασαν οι αστυ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ενώ ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας αλλοδαπός υπήκοος Ουζμπεκιστάν ηλικίας 29 ετών.

Ο δράστης στις 12 Οκτωβρίου εισήλθε στο Κλειστό Κολυμβητήριο Ν.Ιωνίας κι εκμεταλλευόμενος ολιγόωρη αβλεψία ενός 41χρονου του αφαίρεσε το τηλέφωνο αξίας 950 ευρώ.

Μετά από αξιο πληροφοριών και στοιχείων, αστυ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου εντόπισαν τον δράστη, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε το τηλέφωνο το οποίο αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό του.

Ο 29χρονος δεν συνεlήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, αλλά σε βάρος του σχηματίστηκε .

Τέλος από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ συνελήφθη 25χρονος στο του Βόλου καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία ποσότητα ακατστης κάνναβης βάρους 0,89 γρ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση