Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Έκλεψε από φαρμακείο αντηλιακές κρέμες
Έκλεψε από φαρμακείο αντηλιακές κρέμες

Έκλεψε από φαρμακείο αντηλιακές κρέμες

Δύο σετ αντηλιακών κρεμών έκλεψε 27χρονη από φαρμακείο του Βόλου, προσποιούμενη την πελάτισσα, αλλά ο ιδιοκτήτης την αντιλήφθηκε , ειδοποίησε την Αστυνομία και η νεαρή Ελληνίδα συνελήφθη.

Η νεαρή   έκλεψε τα δύο σετ αξίας 40 €, με αποτέλεσμα να συλληφθεί  από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας.

 

για διακίνηση ναρκωτικών

ια διακίνηση ναρκωτικών είχε καταδικαστεί ένας 63χρονος από το πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης.

Ο άνδρας παρουσιάστηκε στην Αστυνομία για υπόθεσή του και συνελήφθη, καθώς είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση δύο ετών, ποινή που ήταν εξαγοράσιμη, έκανε δοσοποίηση, αλλά δεν πλήρωσε, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να του περάσουν χειροπέδες.

Συνελήφθησαν με λαθραία τσιγάρα

Σε δύο προχώρησαν σήμερα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου για παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Πρόκειται για έναν 52χρονο Έλληνα, μετά από έρευνα στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν 20 πακέτα τσιγάρων χωρίς ένσημη ταινία φορολόγησης και έναν Πακιστανό 21 χρονών, που συνελήφθη στο Βόλο και κατείχε 48 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Τα τσιγάρα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο Τελωνείο για υπολογισμό των διαφυγόντων δασμών.

Επίσης διαπιστώθηκε ότι ο αλλοδαπός βρισκόταν στη χώρα χωρίς νόμιμα έγγραφα και θα απελαθεί.

Οδηγούσαν δίτροχα

Τρεις γυναίκες και δύο άνδρες συνέλαβαν σήμερα αστυνομικοί της Τροχαίας στο Βόλο και του Βορείου Πηλίου, στο πλαίσιο εξόρμησης, διότι οδηγούσαν δίτροχα .

Στην πόλη του Βόλου συνελήφθησαν μια 36χρονη, μια 53χρονη, μια 23χρονη και ένας 43χρονος διότι οδηγούσαν μοτοσικλέτες χωρίς δίπλωμα, ενώ από αστυνομικούς του Βορείου Πηλίου ένας 22χρονος, διότι οδηγούσε , χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση