Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Εκδήλωση στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας
Εκδήλωση στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας

Εκδήλωση στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας

 

Τιμητική εκδήλωση θ πργματοποιηθεί σήμερα στη 1  το μεσημέρι στη Διεύθυνση Αστυνομίας .

Ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας , Ταξίαρχος θα τιμήσει τον Κων. Σούκο για την προσφορά του στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας ενός οικολογικού αυτοκαθαριζόμενου πάνελ σκοποβολής ύψους 15.000 ευρώ.

Είχε κλέψει  εργαλεία

Για κλοπή και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών συνελήφθη 24χρονος από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου. Σε  αστυνομικό έλεγχο στην οικία του νεαρού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία ποσότητα χασίς βάρους 0,76γρ.,, ένα κυνηγητικό όπλο με λάμα μήκους 16 εκ. κι 11 οικοδομικά εργαλεία, τα οποία όπως ομολόγησε ο 24χρονος τα είχε αφαιρέσει τον τελευταίο μήνα από κι αποθήκες διαφόρων ιδιοκτητών.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλεια Βόλου.

Επίσης από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ συνελήφθη 23χρονος Πακιστανός καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

 

Συμπλοκή αλλοδαπών στην πρώην Παιδόπολη

Εν τω μεταξύ, στο Βόλου για την διακομίσθηκαν χθες τρεις ανήλικοι αλλοδαποί, μετά από συμπλοκή στο Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Αιτούντων Άσυλο Βόλου (πρώην Παιδόπολη).

Το επεισόδιο προκλήθηκε χθες το βράδυ  και ενεπλάκησαν έξι αλλοδαποί ανήλικοι: δύο Πακιστανοί, ένας Ινδός και τρεις Αφγανοί.

Οι ανήλικοι ήρθαν στα χέρια, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά οι δύο Πακιστανοί κι ο Ινδός οι οποίοι διακομίσθηκαν στο Βόλου για την .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση