Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Εκδήλωση για την ημέρα αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας
Εκδήλωση για την ημέρα αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας

Εκδήλωση για την ημέρα αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας

Εκδήλωση για τον εορτασμό της Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Ιουνίου στις 9:30 το πρωί. Το σχετικό πρόγραμμα περιλαμβάνει δοξολογία στο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, μετά το πέρας της οποίας θα αναγνωσθεί η Ημερήσια Διαταγή του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση στην αίθουσα “Εξωραϊστική” Βόλου που βρίσκεται στην οδό Δημητριάδος 263 στο Βόλο (2ος όροφος).

Παράλληλα σύμφωνα με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας αναρτήθηκε το πρόγραμμα προκαταρκτικών εξετάσεων ιδιωτών υποψηφίων διαγωνισμού 2019 για τις Αστυνομικές Σχολές με το σύστημα των γενικών πανελλαδικών εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τόσο στη σχετική ιστοσελίδα του αρμόδιου Υπουργείου (www.hellenicpolice.gr), αλλά να απευθύνονται και στις κατά τόπους Αρμόδιες Αστυνομικές Υπηρεσίες (Αστυνομικά Τμήματα αρμόδια για την παραλαβή δικαιολογητικών).

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Υπογράφεται η σύμβαση για το νέο γερανό στο λιμάνι του Βόλου - https://t.co/XyFDJty2w0 -

  • Πρόσβαση 5.628 παιδιών φτωχών οικογενειών και ΑμΕΑ σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς - https://t.co/JR6ANWmbnu -

  • Ασφαλτόστρωση οδικού δικτύου Δ.Ε. Αφετών - https://t.co/zP9PCxF9Pb -

"Αλιεύοντας" την είδηση