Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Εκδίδονταν για 150 ευρώ Βραζιλιάνα στο Βόλο
Εκδίδονταν για 150 ευρώ Βραζιλιάνα στο Βόλο

Εκδίδονταν για 150 ευρώ Βραζιλιάνα στο Βόλο

Βρζιλιάν ήρθε από την στην και βρέθηκε στο Βόλο, όπου “νοίκιαζε” το κορμί της για 150 ευρώ.

Πρόκειται για ακόμη μία περίπτωση μαστροπείας με “πρωταγωνίστρια” την 33χρονη Βραζιλιάνα, την οποία εξάρθρωσε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, μετά από άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν την 33χρονη σε με αγγελίες για ερωτικές συνευρέσεις με διάφορες γυναίκες. Αστυνομικός της Ασφάλειας Βόλου εμφανίστηκε ως πελάτης κι έκλεισε με την 33χρονη έναντι 150 ευρώ.

Το κλείστηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο του Βόλου όπου εμφανίστηκε ο αστυνομικός «πελάτης» πλήρωσε με τα προσημειωμένα χρήματα κι όταν η κοπέλα τα έλαβε προσήχθη στην Αστυνομία.

Όπως διαπιστώθηκε, η νεαρή ήρθε στο Βόλο από την Γερμανία, με διαμεσολαβητή ομοεθνή της γυναίκα, η οποία διαχειρίζεται την .

Η 33χρονη Βραζιλιάνα βρίσκονταν στην εδώ και 20 περίπου ημέρες. Πριν από το Βόλο βρίσκονταν στη .

Ζει νόμιμα στη χώρα, ενώ στην κατοχή της, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσό ύψους περίπου 1.000 ευρώ που είχε από αντίστοιχα ραντεβού και συνευρέσεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα έμενε μέχρι αύριο στο Βόλο και στη συνέχεια θα έφευγε.

Η 33χρονη προσήχθη, καθώς η κατηγορία περί εκδιδομένων γυναικών είναι πταίσμα, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, για το κύκλωμα μαστροπείας με πανελλαδική δράση που φέρνει νεαρά κορίτσια από το εξωτερικό στην Ελλάδα για λίγες ημέρες και τα στέλνει σε ξενοδοχεία σε διάφορες πόλεις για να συνευρεθούν με πελάτες, έναντι αδράς αμοιβής, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση