Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Εκδίδονταν για 150 ευρώ Βραζιλιάνα στο Βόλο
Εκδίδονταν για 150 ευρώ Βραζιλιάνα στο Βόλο

Εκδίδονταν για 150 ευρώ Βραζιλιάνα στο Βόλο

Βραζιλιάνα ήρθε από την Γερμανία στην Ελλάδα και βρέθηκε στο Βόλο, όπου “νοίκιαζε” το κορμί της για 150 ευρώ.

Πρόκειται για ακόμη μία περίπτωση μαστροπείας με “πρωταγωνίστρια” την 33χρονη Βραζιλιάνα, την οποία εξάρθρωσε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, μετά από άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν την 33χρονη σε ιστοσελίδα με αγγελίες για ερωτικές συνευρέσεις με διάφορες γυναίκες. Αστυνομικός της Ασφάλειας Βόλου εμφανίστηκε ως πελάτης κι έκλεισε ραντεβού με την 33χρονη έναντι 150 ευρώ.

Το ραντεβού κλείστηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο του Βόλου όπου εμφανίστηκε ο αστυνομικός «πελάτης» πλήρωσε με τα προσημειωμένα χρήματα κι όταν η κοπέλα τα έλαβε προσήχθη στην Αστυνομία.

Όπως διαπιστώθηκε, η νεαρή ήρθε στο Βόλο από την Γερμανία, με διαμεσολαβητή ομοεθνή της γυναίκα, η οποία διαχειρίζεται την ιστοσελίδα.

Η 33χρονη Βραζιλιάνα βρίσκονταν στην Ελλάδα εδώ και 20 περίπου ημέρες. Πριν από το Βόλο βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη.

Ζει νόμιμα στη χώρα, ενώ στην κατοχή της, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσό ύψους περίπου 1.000 ευρώ που είχε από αντίστοιχα ραντεβού και συνευρέσεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα έμενε μέχρι αύριο στο Βόλο και στη συνέχεια θα έφευγε.

Η 33χρονη προσήχθη, καθώς η κατηγορία περί εκδιδομένων γυναικών είναι πταίσμα, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, για το κύκλωμα μαστροπείας με πανελλαδική δράση που φέρνει νεαρά κορίτσια από το εξωτερικό στην Ελλάδα για λίγες ημέρες και τα στέλνει σε ξενοδοχεία σε διάφορες πόλεις για να συνευρεθούν με πελάτες, έναντι αδράς αμοιβής, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #Κεραμική, μια εναλλακτική δραστηριότητα για παιδιά  #Κεραμική - https://t.co/9RgSFhPkdD -

  • Θεά Αθηνά και Παναγία: Βίοι παράλληλοι; - https://t.co/oBunUiRHYa -

  • Κορωναϊός: η Επιτροπή κατέληξε σε μια πρώτη συμφωνία για ένα δυνητικό εμβόλιο - https://t.co/l1xLOgeqHl -

"Αλιεύοντας" την είδηση