Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Έκαψαν ναρκωτικά όταν αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς
Έκαψαν  ναρκωτικά όταν αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς

Έκαψαν ναρκωτικά όταν αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς

Πέντε άτομα συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και συγκεκριμένα τρεις Αλβανοί ηλικίας 26, 22 και 27 ετών, ένας 39χρονος και μία 20χρονη .

Αρχικά, σε ελέγχους που διενήργησαν οι στα α του 39χρονου και της 20χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι νάιλον συσκευασίες χασίς συνολικού βάρους 73,25 γρ., ένα ξίφος με λεπίδα – λάμα μήκους 45 εκ., μία ηλεκτρονική ζυγαριά, πέντε κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό 340 ευρώ.

Από την αξιοποίηση πληροφοριών προέκυψε ότι τα δύο άτομα είχαν προμηθευτεί τα ναρκωτικά από τους τρεις Αλβανούς οι οποίοι  που βρίσκονταν σε με το που αντιλήφθηκαν την παρουσία αστυνομικών προχώρησαν στην καύση των  ναρκωτικών.

Από την έρευνα στο σπίτι των τριών Αλβανών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μία ποσότητα κοκκαΐνης βάρους 0,35 γρ., τρεις νάιλον συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 19,58 γρ., υπολείμματα καμένων ναρκωτικών βάρους 144,7 γρ., μία ηλεκτρονική ζυγαριά, πέντε κινητά τηλέφωνα και το ποσό των 2.965 ευρώ.

Οι συλληφθέντες με τη που θα σχηματιστεί σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Κατείχε αφορολόγητο καπνό

Εν τω μεταξύ, για του τελωνειακού κώδικα συνελήφθη 48χρονος Βούλγαρος από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας. Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκε μία ποσότητα αφορολόγητου καπνού συνολικού βάρους 430 γρ.

Η ποσότητα του καπνού θα αποσταλείς το Τελωνείου για τον υπολογισμό των διαφυγόντων δασμών.

Οδηγούσε χωρίς

Τέλος, χωρίς εντοπίστηκε να οδηγεί 45χρονος ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. υ.

Ο 45χρονος εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση