Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Έκανε παράνομα τατουάζ στο σπίτι της
Έκανε παράνομα τατουάζ στο σπίτι της

Έκανε παράνομα τατουάζ στο σπίτι της

Έκανε παράνομα τατουάζ στο της 35χρονη και συνελήφθη από αστυνομικούς του Βόλου για παράβαση της ς περί δημόσιας υγείας.

Σε κατ' οίκον , διαπιστώθηκε ότι η νεαρή, έκανε τατουάζ κατά παράβαση του όμου ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 18 φιαλίδια διαφόρων χρωμάτων, 42 βελόνες μιας χρήσης, 38 βάσεις για βελόνες και ένα μηχάνημα για τατουάζ.

Η συλληφθείσα, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Συλλήψεις για οφειλές στο Δημόσιο

Εν τω μεταξύ, καταδικαστικές αποφάσεις εκκρεμούσαν σε βάρος δύο ατόμων που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Ειδικότερα, συνελήφθη 35χρονος καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου με ποινή φυλάκισης δύο ετών για οφειλές προς το Δημόσιο – παράβαση του όμου περί ς κι ένας 46χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, με ποινή φυλάκισης ενός έτους για παράβαση του Νόμου περί μεταβολής αιγιαλού.

Επίσης, από αστυνομικούς της ίδιας υπηρεσίας, συνελήφθησαν στη Ν.Ιωνία πέντε Πακιστανοί ηλικίας 26, 27, 38, 39 και 44 ετών, καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και βρίσκονταν παράνομα στη χ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση