Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Είκοσι πρόστιμα σε Αλμυρό και Βόλο για τον περιορισμό διασποράς του κορωναϊού
Είκοσι πρόστιμα σε Αλμυρό και Βόλο για τον περιορισμό διασποράς του κορωναϊού

Είκοσι πρόστιμα σε Αλμυρό και Βόλο για τον περιορισμό διασποράς του κορωναϊού

Είκοσι πρόστιμα βεβαίωσαν αστυνομικοί στη Μαγνησία, σε πεζούς και οχήματα, σήμερα Τρίτη, στο πλαίσιο των εντατικών ελέγχων που διενεργούνται, για την τήρηση των μέτρων που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση για τον περιορισμό της διασποράς του κορωναϊού.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, επιβλήθηκαν πρόστιμα σε 20 περιπτώσεις σε πεζούς αλλά και οδηγούς Ι.Χ.Ε. οχημάτων που στερούνταν βεβαίωσης κίνησης.
Από τις 20 περιπτώσεις, οι εννέα εντοπίστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού και οι υπόλοιπες 11 στην ευρύτερη περιοχή του Π.Σ. Βόλου – Ν.Ιωνίας.
Επίσης  από χθες στις 8.00 το βράδυ  μέχρι τις 12.00 τα μεσάνυχτα βεβαιώθηκαν άλλες πέντε παραβάσεις σε πεζούς και οδηγούς Ι.Χ. στο Π.Σ. Βόλου – Ν.Ιωνίας.
Διακοπή κυκλοφορίας για μεταφορά ανεμογεννητριών

Με απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας Μιλτ. Αλεξάκη, αποφασίστηκε η προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου ΑΘΕ, τομέας αρμοδιότητάς Μαγνησίας (314+020 χ.θ. Α/Κ Βελεστίνου έως 319+800 χ.θ. όρια με Δ.Α. Λάρισας), κατά το χρονικό διάστημα από 26.03.2020 έως 09.04.2020 κατά την είσοδο, διέλευση και έξοδο υπερβαρέων/υπερμεγεθών οχημάτων μεταφοράς εξοπλισμού ανεμογεννητριών μικτού βάρους 148 τόνων.

Η ισχύς της απόφασης αρχίζει από την τοποθέτηση των πινακίδων οδικής σήμανσης και σημαιοφόρων υπαλλήλων, με μέριμνα της παραχωρησιούχου εταιρείας και της εταιρείας ‘’ ΑΝΥΨΩΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΕ’’, που επιφορτίζεται με την εφαρμογή της παρούσας, ενώ οι παραβάτες αυτής διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/1999 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κ.Ο.Κ.», όπως τροποποιήθηκε με τον Ν. 3542/2007 (Α-50).

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η ΕΛΜΕ Μαγνησίας συμμετέχει στη στάση εργασίας που κήρυξε η ΟΛΜΕ - https://t.co/fk98BTy1dx -

  • Συνάντηση Πανελλήνιου Δικτύου Κέντρων Πρόληψης με την υφυπουργό Υγείας Ζωή Ράπτη - https://t.co/bzCZTZSWJp -

  • Μεταστεγάζεται η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας - https://t.co/FEssp4N1rF -

"Αλιεύοντας" την είδηση