Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Είχε υπόλοιπο ποινής και συνελήφθη
Είχε υπόλοιπο ποινής και συνελήφθη

Είχε υπόλοιπο ποινής και συνελήφθη

Είχε υιπο ποινής και συνελήφθη 36χρονος χθες το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας .

Σε βάρος του 36χρονου εκκρεμούσε διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων με την οποία είχε ανακληθεί η υφ' όρων απόλυσή του που του είχε χορηγηθεί και καλείται να εκτίσει το υιπο της ποινής του που είναι εννέα μήνες και επτά ημέρες από το σύνολο των 18 μηνών που του είχε επιβληθεί με απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Επίσης, από αστυνομικούς της ίδιας υπηρεσίας, συνελήφθη 27χρονος στο Βόλο, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικρο βάρους 2,23 γρ.

Πέταξε φωτοβολίδα στο

ια του Νόμου περί βεγγαλικών και κατοχή συσκευής εκτόξευσης, συνελήφθη 39χρονος χθες λίγο πριν τις 8.00 το βράδυ από αστυνομικούς της Ομάδας .

Ο συλληφθείς έριξε φωτοβολίδα ναυτικού τύπου μέσα στο χώρο του Πανθεσσαλικού, όπου διεξάγονταν ο αγώνας .

Ο 39χρονος βρίσκονταν περίπου 150 μ. απόσταση από το Πανθεσσαλικό. Εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη, ενώ θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

"Αλιεύοντας" την είδηση