Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Eίχε καραμπίνα χωρίς άδεια
Eίχε καραμπίνα χωρίς άδεια

Eίχε καραμπίνα χωρίς άδεια

Για παράβαση του νόμου περί όπλων συνελήφθη σήμερα ένας 51χρονος, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας .

Ο άνδρας  κατείχε στο σπίτι του μια καραμπίνα, για την οποία δεν διέθετε οπλοκατοχής, με αποτέλεσμα οι αστυ να την κατάσχουν.

Συνελήφθη 37χρονος ναυτικός στο λιμάνι του
Εν τω μεταξύ, ένας 37χρονος ναυτικός από την Καρδίτσα, συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Βόλου, για παράβαση του Νόμου περί Όπλων.
Μετά από έλεγχο που διενήργησαν στελέχη Ιδιωτικής ς χώρου ISPS του εμπορικού λιμένα Βόλου, διαπιστώθηκε ότι ο 37χρονος ναυτικός, μέλος πληρώματος σκάφους αναψυχής που έχει ελλιμενιστεί στο εμπορικό λιμάνι του Βόλου, κατείχε εντός της χειραποσκευής του, ένα πιστόλι τύπου SMITH & WESSON και μία γεμιστήρα χωρίς , χωρίς να κατέχει την προβλεπόμενη οπλοκατοχής.
Ο 37χρονος ήταν μέλος πληρώματος σκάφους αναψυχής, το οποίο είχε καταπλεύσει στο λιμάνι του Βόλου για ανεφοδιασμό από το λιμάνι της ς πριν δύο – τρεις μέρες.
Το όπλο κατασχέθηκε από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ενώ ο συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος με εντολή Εισαγγελέα.

Οδηγούσαν  χωρίς δίπλωμα

Τέλος, οκτώ άτομα, εκ των οποίων επτά Έλληνες και έναν υπήκοο Αλβανίας,  συνέλαβαν σήμερα αστυ για οδήγηση μοτοποδηλάτων και μοτοσικλετών χωρίς δίπλωμα.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Βόλου συνελήφθησαν έξι Έλληνες και ένας Αλβανός και ένας Έλληνας από αστυνομικούς του Βορείου Πηλίου, διότι δεν είχαν άδεια ικανότητας οδήγησης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση