Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Είχε  δενδρύλλια κάνναβης και χασίς
Είχε  δενδρύλλια κάνναβης και χασίς

Είχε  δενδρύλλια κάνναβης και χασίς

ι παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών, συνελήφθη 62χρονος σήμερα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας .
Σε νομότυπη κατ' οίκον έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του , βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο δενδρύλλια κάνναβης, οκτώ χάπια και ποσότητα χασίς βάρους 76,73 γρ.
Επίσης, από αστυνομικούς της ίδιας υπηρεσίας, συνελήφθη 21χρονος καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου , ενώ συνελήφθη κι ένας 31χρονος Αλβανός, καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και σε βάρος του θα κινηθεί διαδικασία διοικητικής απέλασης.
Τέλος, από αστυνομικούς της Τροχαίας Βόλου συνελήφθησαν έξι δικυκλιστές ηλικίας 39, 17, 46, 57, 66 και 63 ετών, από αστυνομικούς του συνελήφθη ένας 38χρονος δικυκλιστής κι από αστυνομικούς του Α.Τ. Β.Πηλίου συνελήφθη στην Ιωλκού 41χρονη δικυκλίστρια, καθώς όλοι οι προαναφερόμενοι, κατελήφθησαν να οδηγούν δίκυκλα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.
Είχαν λήξει οι άδειες των όπλων
ια παράβαση του Νόμου περί Όπλων, συνελήφθη σήμερα το πρωί 67χρονος στον , από αστυνομικούς του .
Ο συλληφθείς, κατείχε δύο όπλα, ένα τυφέκιο κι ένα , των οποίων οι άδειες είχαν λήξει.
Επίσης, από αστυνομικούς της ίδιας υπηρεσίας συνελήφθησαν δύο Σενεγαλέζοι ηλικίας 44 και 51 ετών και δύο Αλβανοί ηλικίας 47 και 31 ετών, καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση