Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Είχαν κλέψει και σούπερ μάρκετ στο Βόλο και συνελήφθησαν στα Τρίκαλα
Είχαν κλέψει και σούπερ μάρκετ στο Βόλο και  συνελήφθησαν στα Τρίκαλα

Είχαν κλέψει και σούπερ μάρκετ στο Βόλο και συνελήφθησαν στα Τρίκαλα

Συνελήφθησν χθες το μεσημέρι στ Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης () Τρικάλων και του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, δύο Έλληνες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Οι δύο δράστες είχαν κλέψει και αλκοολούχα ποτά και από σούπερ μάρκετ στο Βόλο, αλλά δεν έγινε καταγγελία στην Αστυνομία.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής ς προέκυψε ότι οι δράστες, την 29-06-2021 και 15-07-2021, αφαίρεσαν επιπλέον από τρία καταστήματα σούπερ – μάρκετ, τριών διαφορετικών πόλεων της Θεσσαλίας (Τρίκαλα, Καρδίτσα και Βόλο), διάφορα προϊόντα ( – αλκοολούχα ποτά).

Οι δύο δράστες χθες το μεσημέρι, εισήλθαν σε σούπερ μάρκετ των Τρικάλων και αφαίρεσαν από τα ράφια διάφορα προϊόντα (συσκευασίες καφέ, φιάλες αλκοολούχων ποτών), ωστόσο έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν από προστρέξαντες αστυνομικούς.

Σε που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα προϊόντα (φιάλες αλκοολούχων ποτών, ), ενώ κατασχέθηκε και το προαναφερόμενο .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση