Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος της Αμερικανίδας βιολόγου στην Κρήτη
Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος της Αμερικανίδας βιολόγου στην Κρήτη

Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος της Αμερικανίδας βιολόγου στην Κρήτη

Γι “κθαρή εγκληματική ” κάνουν πλεόν λόγο οι Αρχές σχετικά με την υπόθεση θανάτου της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου στην , η σορός της οποίας βρέθηκε σε προχωρημένη σύψη μέσα σε σπηλιά,  μία εβδομάδα μετά την εξαφάνισή της από το ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει.

Η εξέταση που έγινε από τους ιατρο ς στο Ρέθυμνο Στ. Μπελιβάνη και Αντ. Παπαδομανωλάκη έδειξε, σύμφωνα με τις πληροφορίες,  ότι της “έφραξαν” στόμα και μύτη

Η σορός σύμφωνα με ίδιες πληροφορίες δεν φέρει τραύματα από σφαίρα ή άλλο αντικείμενο και οι ιατροδικαστές προχώρησαν και σε ακτινολογική εξέταση της.

Ωστόσο επειδή η σορός ήταν σε προχωρημένη σήψη θα συνεχιστεί η διερεύνηση του περιστατικού από τους ιατροδικαστές με ιστολογικές και άλλες εξετάσεις.

Οι της Ασφάλειας εξετάζουν βήμα προς βήμα τις πιθανές κινήσεις της 60χρονης Αμερικανίδας ως την στιγμή που έφτασε στο τούνελ, όπου βρέθηκε νεκρή, μία εβδομάδα μετά την εξαφάνισή της από το ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει.

Παραμένει άγνωστο αν έφτασε μόνη στο δαιδαλώδες τούνελ που χρησιμοποιούσαν ως πυριτιδαποθήκη οι κατακτητές, ή αν δολοφονήθηκε σε άλλη περιοχή και ο δράστης (ή οι ) τη μετέφερε νεκρή εκεί, για να κρύψει την σορό σε βάθος 60 μέτρων από την είσοδο.

Με την βοήθεια των ειδικών της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, που έφτασαν στα Χανιά από την Αθήνα, οι εξετάζουν το ενδεχόμενο το πτώμα να πετάχτηκε στο σημείο όπου βρέθηκε από μια τρύπα στην οροφή του τούνελ, που είχε κατασκευαστεί για να αερίζεται το εσωτερικό.

Πηγή: kathimerini.gr
[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση