Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Εγκατέλειψε τροχαίο στα Κανάλια
Εγκατέλειψε τροχαίο στα Κανάλια

Εγκατέλειψε τροχαίο στα Κανάλια

Τροχαίο προκλήθηκε χθες το μεσημέρι στο 1ο χλμ Καναλίων, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 45χρονος συγκρούστηκε  με που οδηγούσε .
Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί ελαφρά ο νεαρός δικυκλιστής που διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, ενώ ο του οχήματος εγκατέλειψε τον τόπο του τροχαίου και παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην Αστυνομίας γύρω στις 8.00 το βράδυ.
Προανάκριση διενεργεί το Ρ.Φεραίου.
Συλλήψεις για ναρκωτικά σε σχολείο 

Ένας 15χρονος κι ένας 28χρονος Αλβανός συνελήφθησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, σε σχολείο της Ν.Ιωνίας με ναρκωτικά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Ο 15χρονος συνελήφθη έξω από το σχολείο να έχει στην κατοχή του τρία χάπια  ζάναξ, ενώ ο 28χρονος Αλβανός συνελήφθη μέσα στην αυλή του σχολείου με ένα τσιγαριλίκι με μείγμα κάνναβης και καπνού βάρους 0,85 γρ.
 για καταδικαστική απόφαση 
Καταδικαστική απόφαση εκκρεμούσε σε βάρος 44χρονου που συνελήφθη από αστυνομικούς του Βόλου.
Σε βάρος του συλληφθέντα, εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Βόλου για παραβίαση του αρ.169 του Π.Κ. περί απείθειας.

Οδηγούσε  

Ένας 48χρονος Ι.Χ.Ε. οχήματος, συνελήφθη από αστυνομικούς της Τροχαίας Βόλου.

Ειδικότερα, σε γενόμενο έλεγχο – αλκοτέστ που υπεβλήθη, εντοπίστηκε συγκέντρωση στο αίμα του 1,44mg/dL στην πρώτη μέτρηση και 1,68mg/dL στη δεύτερη μέτρηση.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση