Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Έφοδος της Αστυνομίας σε οικισμούς αθίγγανων σε Αλιβέρι και Νεάπολη
Έφοδος  της Αστυνομίας σε οικισμούς αθίγγανων σε Αλιβέρι και Νεάπολη

Έφοδος της Αστυνομίας σε οικισμούς αθίγγανων σε Αλιβέρι και Νεάπολη

Αστυνομική επιχείρηση στους οικισμούς ΡΟΜΑ σε και Νεάπολη πραγματοποίη αστυ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας.
Κατά την επιχείρηση, συνελήφθησαν τρεις αθίγγανοι για ρευματο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου. Σε ελέγχους που διενήργησαν οι αστυνομικοί σε με κλιμάκιο της ΔΕΔΔΗΕ διαπιστώθηκε ότι 39χρονος αθίγγανος ρευματοδοτούσε το σπίτι του παράνομα για έξι χρόνια προκαλώντας ζημιά στην Επιχείρηση ύψους 4.800 , 19χρονος ρευματοδοτούσε το σπίτι του παράνομα για πέντε χρόνια προκαλώντας ζημιά στην Επιχείρηση ύψους 7.500 και 22χρονη ρευματοδοτούσε το σπίτι της παράνομα για 10 χρόνια προκαλώντας ζημιά στην Επιχείρηση ύψους 10.000 ευρώ.
Επίσης κατά την ίδια επιχείρηση, συνελήφθησαν επτά άτομα και συγκεκριμένα πέντε άντρες ηλικίας 36, 47, 35, 53, 36 ετών και δύο γυναίκες ηλικίας 58 και 25 ετών ετών, καθώς κατελήφθησαν να οδηγούν δίκυκλο, στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.
Είχε καταδικαστεί για πνευματικά δικαιώματα
Εν τω μεταξύ, κατα εκκρεμούσε σε βάρος 51χρονης η οποία συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.
Σε βάρος της συλληφθείσας, εκκρεμούσε κατα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου με ποινή φυλάκισης έξι μηνών για παράβαση του Νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Επίσης, από αστυνομικούς του Α.Τ. Σκιάθου κι Α.Τ. Β.Πηλίου, συνελήφθησαν ένας 50χρονος κι ένας 29χρονος αντίστοιχα, καθώς κατελήφθησαν να οδηγούν δίκυκλο στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.
Τέλος, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών συνελήφθη 23χρονος καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία μικροποσότητα βάρους 0,85 γρ.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση