Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Εμπρησμός μοτοσικλέτας και κλοπή εξατμίσεων στη Λάρισα
Εμπρησμός μοτοσικλέτας και κλοπή εξατμίσεων στη Λάρισα

Εμπρησμός μοτοσικλέτας και κλοπή εξατμίσεων στη Λάρισα

Εξιχνιάσθηκαν, έπειτα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, μία περίπτωση εμπρησμού δίκυκλης μοτοσικλέτας και δύο εξατμίσεων μοτοσικλετών που διαπράχθηκαν στη Λάρισα.

Σχηματίστηκε σε βάρος τριών ημεδαπών, ηλικίας 19, 35 και 29 ετών, για τα αδικήματα της κλοπής και του εμπρησμού, καθώς και σε βάρος άλλων δύο ημεδαπών, ηλικίας 23 και 19 ετών, για το αδίκημα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε, οι τρεις δράστες , κατά τις νυχτερινές ώρες (9/10-06-2016) στη Λάρισα αφαίρεσαν από σταθμευμένη , ιδιοκτησίας 30χρονου ημεδαπού, ένα ζεύγος εξατμίσεων.

Ακολούθως, το ίδιο χρονικό διάστημα, μετέβησαν σε πυλωτή πολυκατοικίας στη Λάρισα και αφαίρεσαν από σταθμευμένη , ιδιοκτησίας 28χρονου ημεδαπού, την εξάτμισή της. Στη συνέχεια, έθεσαν πυρκαγιά στη , με την ολική καταστροφή της, αλλά και την πρόκληση φθορών σε παρακείμενο φουσκωτό και στις εγκαταστάσεις της πολυκατοικίας (τοιχώματα και μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας).

Από την συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι τρεις ημεδαποί παρέδωσαν τις εξατμίσεις στους άλλους δύο ημεδαπούς, οι οποίοι επιχείρησαν να τις πουλήσουν μέσω ηλεκτρονικής αγγελίας στο διαδίκτυο.

Όλες οι αφαιρεθείσες εξατμίσεις βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους.

Η σχηματισθείσα θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Υπογραφή σύμβασης για προώθηση ηλεκτροκίνησης στον Δήμο Νοτίου Πηλίου #ηλεκτροκίνηση - https://t.co/b06UOXwDOy -

  • Συνεργασία Δήμων Σκιάθου-Θεσσαλονίκης #ΔήμοςΘεσσαλονίκης #ΔήμοςΣκιάθου - https://t.co/pdhi5u2D5s -

  • Νέα  αρδευτικά δίκτυα στην Κάρλα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας   #λίμνηΚάρλα - https://t.co/zoRFQlX82X -

"Αλιεύοντας" την είδηση