Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά στον Αλμυρό
Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά στον Αλμυρό

Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά στον Αλμυρό

Δύο άτομα συνελήφθησαν σήμερα από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου στον .

Σε νομότυπη στο 54χρονου με τη συνδρομή σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών βρέθηκε  μία νάιλον συσκευασία με βάρους 43,69 γρ. κι ένα τσιγαριλίκι με μείγμα καπνού και κάνναβης βάρους 0,92 γρ.

Επίσης, σε νομότυπη στο 42χρονου, επίσης με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα τυποποιημένα ναρκωτικά υπνοστεντόν και μισό μη τυποποιημένο στεντόν, τα οποία ο συλληφθείς κατείχε στερούμενος ς συνταγής.

Μεθυσμένος ο οδηγός του τροχαίου στο Βόλο

Υπό την επήρεια μέθης κατελήφθη να οδηγεί ο 25χρονος νεαρός μετά από πρόκληση τροχαίου σήμερα το πρωί στο Βόλο, Δεληγιώργη – Ανθ. Γαζή και συνελήφθη από αστυνομικούς της Τροχαίας Βόλου.

Το  Ι.Χ. όχημα που οδηγούσε ο νεαρός, συγκρούστηκε με δεύτερο όχημα, με αποτέλεσμα να εκτραπεί από  την   του και να προσκρουσει σε δύο σταθμευμένα οχήματα και να  ανατραπεί.

Ο οδηγός του οχήματος εγκλωβίστηκε και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστεί.

Στο σημείο μετέβησαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με πέντε άτομα που απεγκλώβισαν τον οδηγό, ο οποίος είχε τις αισθήσεις του κι ήταν ελαφρά τραυματισμένος

Σε αλκοτέστ που υπεβλήθη ο 25χρονος, εντοπίστηκε συγκέντρωση αλκοόλ στο του 0,48mg/dL στην πρώτη μέτρηση και 0,34mg/dL στη δεύτερη μέτρηση.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση