Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Δύο συλλήψεις για κλοπές στη Σκόπελο
Δύο συλλήψεις για κλοπές στη Σκόπελο

Δύο συλλήψεις για κλοπές στη Σκόπελο

Για κλοπές και συναυτουργία συνελήφθησαν ένας 48χρονος και μια 53χρονη από τη Βουλγαρία, από αστυνομικούς του Α.Τ. Σκοπέλου.

Το απόγευμα της Δευτέρας 6 Αυγούστου, η Βουλγάρα μπήκε στο σπίτι 82χρονου στη Σκόπελο και έκλεψε χρυσαφικά απροσδιόριστης αξίας και χρηματικό ποσό 2.000 €.

Όπως διαπιστώθηκε, η 53χρονη, ήταν εγγεγραμμένη στον κατάλογο ανεπιθύμητων στην .

Από την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι συνεργός της είναι ένας 48χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε, συνελήφθη και παρέδωσε στην Αστυνομία ένα τσαντάκι με κλοπιμαία, που είχε κλέψει με την αλλοδαπή, από σπίτι 66χρονου στη Σκόπελο.

Στο τσαντάκι βρέθηκε ακόμη ένα χρυσό δαχτυλίδι, που είχε κλαπεί από ξενοδοχείο του νησιού, καθώς και ένα , την προέλευση του οποίου οι δράστες δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

Για κάνναβης

Έναν 28χρονο με μικροποσότητα κάνναβης συνέλα αστυνομικοί της ΟΠΚΕ στην χθες λίγο πριν τα μεσάνυκτα.

Ο νεαρός είχε βγει βόλτα με τον σκύλο του έχοντας μια και όταν αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς ελευθέρωσε το σκυλί, για ν' αποφύγει τον έλεγχο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Επίσης, αστυνομικοί της ομάδας συνέλα στο Βόλο έναν 37χρονο, διότι κατείχε δύο Vulbegal των 2 mg, ένα χάπι Hipnosedon των 2 mg, καθώς και μια μικροποσότητα κάνναβης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση