Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Δύο περιστατικά απάτης Βολιωτών
Δύο περιστατικά απάτης Βολιωτών

Δύο περιστατικά απάτης Βολιωτών

Δύο περιστατικά απάτης συμπολιτών σημειώθηκαν χθες Τρίτη και μία , κατά την οποία ζήτησαν από την γυναίκα για να χειρουργηθεί η κόρη της.

Σύμφωνα με τις στο Ράδιο Ακρόαμα, χθες, δύο μητέρες δέχθηκαν τηλεφωνήματα από αγνώστους, που τους ειδοποιούσαν ότι στην μία περίπτωση η κόρη της μίας γυναίκας είχε χτυπήσει το πόδι της κι ήταν στο Νοσοκομείο και στη δεύτερη περίπτωση ότι ο γιος της γυναίκας είχε χτυπήσει κατά τη διάρκεια που έπαιζε κι ήταν στο Νοσοκομείο. Και στις δύο περιπτώσεις, οι γυναίκες εμφανώς ταραγμένες μετέβησαν στο ΤΕΠ του Νοσοκομείο Βόλου, όπου και διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για μια κακόγουστη , εκμεταλλευόμενοι οι άγνωστοι την μητρική .

Στην τρίτη περίπτωση, λίγες μόλις ημέρες μετά την εξαπάτηση 85χρονης την περασμένη Παρασκευή στο Βόλο, όταν άγνωστος της τηλεφώνησε και με το πρόσχημα ότι ήταν γιατρός κι έπρεπε να χειρουργήσει την κόρη της που είχε χτυπήσει σοβαρά στο πόδι, απέσπασε με τη γυναίκας συνεργού 12.500 από την ηλικιωμένη, άγνωστος τηλεφώνησε χθες σε γυναίκα, υποστηρίζοντας ότι η κόρη της είχε χτυπήσει πολύ σοβαρά κι έπρεπε να χειρουργηθεί και της ζήτησε μάλιστα να τους δώσει 11.000 – 12.000 για να χειρουργηθεί.

Όταν η γυναίκα τους είπε ότι δεν έχει τα και θα ειδοποιούσε τον σύζυγό της, τότε ο άγνωστος, της έκλεισε το τηλέφωνο.
Η Αστυνομία, συμβουλεύει τους πολίτες να είναι πολύ προσεκτικοί, όταν δέχονται τηλεφωνήματα από αγνώστους που εμπλέκουν συγγενικά τους πρόσωπα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση