Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Δύο νεαροί Αλβανοί συνελήφθησαν για κλοπές στην Καρδίτσα
Δύο νεαροί Αλβανοί συνελήφθησαν για κλοπές στην Καρδίτσα

Δύο νεαροί Αλβανοί συνελήφθησαν για κλοπές στην Καρδίτσα

Συνελήφθησαν χθες (19-12-2016) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρδίτσας, του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Καρδίτσας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας () Καρδίτσας, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 22 και 18 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων ς και της παράβασης των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών.

Επιπλέον, αναζητούνται για να συλληφθούν για το αμα των διακεκριμένων περιπτώσεων ς δύο ακόμη συνεργοί τους, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι δύο συλληφθέντες μαζί με τους συνεργούς τους, τις νυχτερινές ώρες (18/19-12-2016) διέρρηξαν δύο οικίες ημεδαπών στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από τις οποίες αφαίρεσαν τρία , κοσμήματα, τρία τηλέφωνα και διάφορα εργαλεία και άλλα αντικείμενα.

Μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένη αγροτική αποθήκη, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στους νόμιμους δικαιούχους.

Επιπλέον, στην κατοχή του 18χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα , με μήκος λάμας 8 εκατοστών, ενώ στην κατοχή του 22χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ς.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον  εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από το Περιφερείας Καρδίτσας, προκειμένου να διακριβωθεί τυχόν εμπλοκή των δραστών και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση