Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Δύο καφετέριες με φρουτάκια εντοπίστηκαν στο Βόλο
Δύο καφετέριες με φρουτάκια εντοπίστηκαν στο Βόλο

Δύο καφετέριες με φρουτάκια εντοπίστηκαν στο Βόλο

 

Καφετέριες με   εντοπίστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, ενώ συνελήφθησαν 11 άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για του Νόμου περί τυχερών παιγνίων.

Στην πρώτη περίπτωση αστυνομικοί εντόπισαν καφέ το οποίο ο ιδιοκτήτης, που αναζητείται στα όρια του αυτοφώρου,  σε συνεργασία με την προσωρινά υπεύθυνη είχαν αναπτύξει 17 συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών σε σέρβερ όπου διεξάγονταν το τυχερό παιχνίδι .

σαν δύο άτομα που εντοπίστηκαν εντός του καταστήματος να παίζουν φρουτάκια καθώς και η προσωρινά υπεύθυνη, ενώ κατασχέθηκαν οι 17 υπο και το χρηματικό ποσό των 130 ευρώ.

Στη δεύτερη περίπτωση σε αιφνιδιαστικό έλεγχο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου σε καφετέρια στη Ν.Ιωνία εντοπίστηκε ότι η ιδιοκτήτρια- η οποία απουσίαζε- μαζί με τον προσωρινά υπεύθυνο είχαν αναπτύξει σύστημα με 12 υπο και τέσσερα λάπ-τοπ όπου διεξάγονταν το τυχερό παιχνίδι φρουτάκια.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τα 12 συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, τα τέσσερα λάπ-τοπ, ποσό 880 ευρώ, καθώς επίσης και τέσσερις κάμερες και μία οθόνη υπολογιστή που είχε τοποθετήσει στο κατάστημα.

Επίσης συνελήφθησαν εκτός του προσωρινά υπεύθυνου, άλλα επτά άτομα που εντοπίστηκαν εντός του καταστήματος.

 

για οφειλές στο Δημόσιο 

Κατα εκκρεμούσε σε βάρος 54χρονου ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε κατα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας με ποινή φυλάκισης έξι μηνών για οφειλές στο Δημόσιο.

Επίσης από αστυνομικούς της Τουριστικής Αστυνομίας συνελήφθη 34χρονη Βουλγάρα για του Νόμου περί αλλοδαπών κι από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ   δύο Αλβανοί ηλικίας 22 και 28 ετών καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση