Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Δωρεά υλικοτεχνικού εξοπλισμού από το Επιμελητήριο Μαγνησίας στην Τροχαία Βόλου
Δωρεά υλικοτεχνικού εξοπλισμού από το Επιμελητήριο Μαγνησίας στην Τροχαία Βόλου

Δωρεά υλικοτεχνικού εξοπλισμού από το Επιμελητήριο Μαγνησίας στην Τροχαία Βόλου

 

Στη δωρεά τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού προχώρησε το Επιμελητήριο Μαγνησίας προς το τμήμα Τροχαίας Βόλου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, μετά το σχετικό της αίτημα, με στόχο την αναβάθμιση της ανταπόκρισης της Υπηρεσίας.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης 18 Νοεμβρίου ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλης Μπασδάνης, συνοδευόμενος από τον οικονομικό επόπτη Νίκο Αγγελέτο,  επισκέφθηκε το Αστυνομικό Μέγαρο Μαγνησίας, όπου είχε συνάντηση με τον διοικητή της Τροχαίας Βόλου, αστυνομικό υποδιευθυντή Αθανάσιο Κουλούρη και την υποδιοικητή της Υπηρεσίας, Βασιλική Αντωνάκη, αστυνόμο Α’.

Από την πλευρά του Επιμελητηρίου Μαγνησίας προσφέρθηκαν είκοσι πέντε (25) τεμάχια σταθερών τηλεφωνικών συσκευών με αναγνώριση κλήσεων TELCO GCE 6215 και δύο (2) τεμάχια ασύρματων τηλεφωνικών συσκευών PANASONIC KX TGC-210GRB.

Ο διοικητής της Τροχαίας Βόλου ευχαρίστησε την διοίκηση του Επιμελητηρίου που ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της Υπηρεσίας, υπογραμμίζοντας ότι η συγκεκριμένη δωρεά θα βοηθήσει στο της Υπηρεσίας και στην γρήγορη διεκπεραίωση των καθημερινών ζητημάτων των πολιτών.

Ο κ. Μπασδάνης υπογράμμισε ότι το Επιμελητήριο Μαγνησίας θα δίνει πάντα το παρών σε κάθε έκκληση της Υπηρεσίας που θα μπορεί να βοηθήσει στο έργο της, συμβάλλοντας έτσι στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και στην προσφορά προς την κοινωνία.

Η συνάντηση, που έγινε σε πολύ θερμό κλίμα, εστιάστηκε στον καθημερινό αγώνα που δίνουν οι 48 άνδρες που αποτελούν τη δύναμη του Τ.Τ. Βόλου, σε μία εποχή, αντικειμενικά πολύ δύσκολη για την κοινωνία.

Υπογραμμίστηκε τέλος, ο ανθρωποκεντρικός ρόλος της Τροχαίας Βόλου, που συνεχώς αναβαθμίζεται, παρέχοντας υπεύθυνη υπηρεσία στον πολίτη, στοχεύοντας ταυτόχρονα στην εύρυθμη λειτουργία του οδικού δικτύου.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέες #καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι στην επικράτεια #καταιγίδες - https://t.co/wTGlTXs03B -

  • Με επευφημίες η πρεμιέρα της Φόνισσας του Γιώργου Κουμεντάκη #Φόνισσα - https://t.co/YNtX1qoz6A -

  • Εξιχνιάστηκαν επτά #κλοπές από Ι.Χ. στον Βόλο #κλοπές #ναρκωτικά - https://t.co/kdSHOmRcMn -

"Αλιεύοντας" την είδηση