Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Δωρεά στο Α.Τ. Βόλου από το Επιμελητήριο Μαγνησίας
Δωρεά στο Α.Τ. Βόλου από το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Δωρεά στο Α.Τ. Βόλου από το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Το Μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας 4 Απριλίου ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αριστοτέλης Μπασδάνης, συνοδευόμενος από τον οικονομικό επόπτη Νίκο Αγγελέτο.

Οι δύο άνδρες είχαν αρχικά με τον αστυνομικό διευθυντή Μαγνησίας  Μιλτιάδη
Αλεξάκη, ο οποίος πρόσφατα προήχθη σε ταξίαρχο και του εξέφρασαν τις θερμότερες ευχές τους για την προαγωγή, εξάροντας ταυτόχρονα την επιχειρησιακή δεινότητα του ανδρός.

Οι δύο πλευρές εξάλλου, όπως υποστήριξαν κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους,  θα συνεχίσουν να έχουν μία εποικοδομητική συνεργασία, την οποία είχαν οικοδομήσει όλο το προηγούμενο διάστημα.

Αμέσως μετά συναντήθηκαν με τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, αστυνόμο Α’ Βασίλη Μπαλατσούκα, όπου προσέφεραν με την μορφή δωρεάς μία οθόνη Η/Υ, καθώς και την επισκευή και συντήρηση ενός φωτοαντιγραφικού μηχανήματος RICOH MP 2014 AD της Υπηρεσίας τους.

Ο κ. Μπασδάνης υπογράμμισε ότι το θα δίνει πάντα το παρών σε κάθε έκκληση της Υπηρεσίας που θα μπορεί να βοηθήσει στο έργο της, συμβάλλοντας έτσι στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και στην προσφορά προς την κοινωνία.

Η συνάντηση, που έγινε σε πολύ θερμό κλίμα, εστιάστηκε στον καθημερινό αγώνα που δίνει η πιο πολυδύναμη Υπηρεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, καθώς στελεχώνεται από το αστυνομικό Τμήμα Βόλου, την ομάδα ΔΙΑΣ, αλλά και στον σταθμό Τουριστικής Αστυνομίας.

Όπως υπογράμμισε από την πλευρά του ο διοικητής Βασ. Μπαλατσούκας, «σε μία εποχή, αντικειμενικά πολύ δύσκολη για την κοινωνία, η με τον επιμελητηριακό φορέα για το κοινό καλό, μόνο θετικό αντίκτυπο μπορεί να έχει στην τοπική κοινωνία».

Υπογραμμίστηκε τέλος, ο ανθρωποκεντρικός ρόλος του Α.Τ. Βόλου που συνεχώς αναβαθμίζεται παρέχοντας υπεύθυνη υπηρεσία στον πολίτη.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

"Αλιεύοντας" την είδηση