Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Δωρεά προστατευτικών ασπίδων προσώπου από το Π.Θ. και την εταιρεία TED 3D στους αστυνομικούς της ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας
Δωρεά προστατευτικών ασπίδων προσώπου από το Π.Θ. και την εταιρεία TED 3D στους αστυνομικούς της ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας

Δωρεά προστατευτικών ασπίδων προσώπου από το Π.Θ. και την εταιρεία TED 3D στους αστυνομικούς της ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας

Παραδόθηκαν σήμερα, στη , από τον επίκουρο καθηγητή  εώργιο Σαχαρίδη του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου ς και τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας TED3D  Ηλία Φρυτζαλά, η πρώτη ποσότητα προστατευτικών ασπίδων προσώπου, για την των αστυνομικών από τον κορωναϊό.

Πρόκειται για (144) ασπίδες πολλαπλών χρήσεων, οι οποίες θα διανεμηθούν στις Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης ς. Οι ασπίδες είναι πολλαπλών χρήσεων, επιδέχονται ήπιας αποστείρωσης και καλύπτουν όλο το εμπρόσθιο μέρος του προσώπου.

Κατά την παράδοσή τους έγινε επίδειξη από τον κ.  Φρυτζαλά προς τον τρόπο τοποθέτησης και αφαίρεσης της ασπίδας στο πρόσωπο.

Οι εν λόγω ασπίδες έχουν σχεδιαστεί από το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε με την εταιρεία TED 3D και με την καθοριστική συμβολή του διευθυντή της Πνευμονολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, καθηγητή  Κωνσταντίνο Γουργουλιάνη, καθώς και του διευθυντή του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του «Αχιλλοπουλείου» Γενικού οσοκομείου Βόλου, Ηλία Καραμέτο.

Ο Γενικός , Αστέριος Μαντζιώκας εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες εκ μέρους όλων των αστυνομικών, οι οποίοι καθημερινά έρχονται σε επαφή με πολύ κόσμο και για το λόγο αυτό, θα πρέπει να παίρνουν όλα τα ώστε να προστατέψουν αφενός τους εαυτούς τους και αφετέρου το κοινωνικό σύνολο.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση