Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Δωρεά περιπολικού οχήματος από τη Δ.Ε.Υ.Α.Λ. στo Α.Τ. Λάρισας
Δωρεά περιπολικού οχήματος από τη Δ.Ε.Υ.Α.Λ. στo Α.Τ. Λάρισας

Δωρεά περιπολικού οχήματος από τη Δ.Ε.Υ.Α.Λ. στo Α.Τ. Λάρισας

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας παρέλαβε χθες (21-09-2018) και τυπικά, κατά τη διάρκεια λιτής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο χώρο των εγκαταστάσεων της Δ.Ε.Υ.Α. Λάρισας ένα καινούργιο περιπολικό όχημα, για την κάλυψη των επιχειρησιακών αναγκών του Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας, έπειτα από αίτημα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λάρισας.

Η του οχήματος πραγματοποιήθηκε από τον δήμαρχο Λαρισαίων και πρόεδρο της Δ.Ε.Υ..Λ. Απόστολο Καλογιάννη στον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λάρισας Αθανάσιο Νταβούρα.

Στην παρέστησαν επίσης ο γενικός επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος ,αντιστράτηγος Ανδρέας Αποστολόπουλος, ο γενικός αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, υποστράτηγος Ιωάννης Τόλιας, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, ταξίαρχος Βασίλειος Καραπιπέρης, ο του Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας, αστυνομικός υποδιευθυντής Λοϊζος Παντικίδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Θεσσαλίας, αστυνόμος Α’ Χρήστος Καλούσιος.

Η ολοκληρώθηκε με την απονομή αναμνηστικών στο Δήμαρχο ως ελάχιστη ένδειξη ευχαρίστησης και εκτίμησης για την ανιδιοτελή αυτή χορηγία που έχει ως στόχο την άμεση και  βέλτιστη εξυπηρέτηση των πολιτών, καθώς και την εδραίωση του αισθήματος ασφάλειάς τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση