Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Δολοφονία 21χρονου στον Πειραιά: «Ο φίλος μου με έσπρωξε για να μη χτυπήσει εμένα η σφαίρα»
Δολοφονία 21χρονου στον Πειραιά: «Ο φίλος μου με έσπρωξε για να μη χτυπήσει εμένα η σφαίρα»

Δολοφονία 21χρονου στον Πειραιά: «Ο φίλος μου με έσπρωξε για να μη χτυπήσει εμένα η σφαίρα»

Παραδόθηκε ο δράστης

«Με έσπρωξε για να γλιτώσω και χτυπήθηκε εκείνος από την σφαίρα» δήλωσε συγκλονισμένη στον , η σύντροφος του νεαρού άνδρα που έχασε την του από πυροβολισμό τα ξημερώματα της ς, έξω από κέντρο ς του Πειραιά.

Όπως διευκρινίζει η κοπέλα, ο τσακωμός δεν έγινε λόγω ερωτικού κινήτρου, όπως και έχει ειπωθεί τις τελευταίες ώρες αλλά ο άρχισε με αφορμή το γεγονός ότι θύτης και θύμα αντάλλαξαν απειλητικές ματιές, σκουντήματα και ύβρεις, πριν καν μπουν στο μαγαζί

«Η σφαίρα ερχόταν σε εμένα, αλλά ο Ηλίας με έσπρωξε και χτύπησε εκείνον» αναφέρει η κοπέλα, διευκρινίζοντας πως δεν είχαν με τον δράστη και την παρέα του, ωστόσο τους γνώριζε εξ όψεως καθώς τους είχε δει να κινούνται στην Περιοχή του Πειραιά.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Παραδόθηκε ο δράστης

Παραδόθηκε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι στην ο δράστης που πυροβόλησε και σκότωσε τον 21χρονο τα ξημερώματα της ς, έξω από μπαρ  του Πειραιά, αφού προηγήθηκαν με τους συγγενείς του και την .

Πρόκειται για ένα 30χρονο με καταγωγή από τον Άγιο Δομίνικο.

Οι Αρχές είχαν συλλέξει δύο κάλυκες από το σημείο ενώ είχαν στην κατοχή τους βίντεο και μαρτυρίες με τις οποίες αναγνώρισαν τον δράστη.

Ο 30χρονος εκμεταλλεύθηκε τη σύγχυση που ακολούθησε του περιστατικού και διέφυγε πριν φτάσουν άνδρες της αστυνομία.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση