Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Δύο τρόφιμοι του Ιδρύματος Αγωγής Ανηλίκων συνελήφθησαν
Δύο τρόφιμοι του Ιδρύματος Αγωγής Ανηλίκων συνελήφθησαν

Δύο τρόφιμοι του Ιδρύματος Αγωγής Ανηλίκων συνελήφθησαν

Δύο 16χρονοι, εκ των οποίων ένας αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, που είχαν διαφύγει από το Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης (Ι.Α.Α.) Βόλου συνελήφθησαν χθες 20-05-2015 το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Επιπλέον, όπως προέκυψε από την αστυνομική , λίγες ώρες νωρίτερα αφαίρεσαν μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας 27χρονου αλλοδαπού, ένα από θαμώνα καφετέριας, ενώ επιπλέον διέρρηξαν υγειονομικού ενδιαφέροντος, χωρίς όμως να αφαιρέσουν αντικείμενα.

Η δίκυκλη μοτοσικλέτα βρέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο της.

Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών δισκίων – Εξιχνίαση δύο κλοπών

Επίσης, συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μηλεών, δύο ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας 34χρονος και μία 33χρονη, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροτητα ναρκωτικών δισκίων και διάφορα διαρρηκτικά (κατσαβίδια, κόφτης κ.ά.).

Επιπλέον, από την αστυνομική , προέκυψε ότι τις πρώτες πρωινές ώρες της 16-05-2015 στην ευρύτερη περιοχή της , οι δύο συλληφθέντες αφαίρεσαν από εξωτερικό χώρο περιπτέρου διάφορα τρόφιμα και από πέντε Ι.Χ. φορτηγά συνολικά εννέα μπαταρίες.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση