Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Δημιουργίες των αστυνομικών για τη στήριξη του ξενώνα φιλοξενίας γυναικών θυμάτων βίας
Δημιουργίες των αστυνομικών για τη στήριξη του ξενώνα φιλοξενίας γυναικών θυμάτων βίας

Δημιουργίες των αστυνομικών για τη στήριξη του ξενώνα φιλοξενίας γυναικών θυμάτων βίας

Χειροποίητες δημιουργίες από λαμπάδες μέχρι σαπουνάκια, πλεκτά καλαθάκια κ.α. είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν σήμερα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, στο bazaar που διοργάνωσε η και η Τοπική Διοίκηση Μαγνησίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας.

Από την πλευρά του ο Μιλτ. Αλεξάκης ανέφερε ότι το bazaar πραγματοποιείται σήμερα κι αύριο με χειροποίητες δημιουργίες αστυνομικών αντρών και γυναικών κι όπως ανέφερε “τα έσοδα θα διατεθούν στον ξενώνα φιλοξενίας γυναικών θυμάτων βίας του Δήμου . Είναι μια αξιέπαινη πρωτοβουλία των δύο ενώσεων και δείχνει το πραγματικό κοινωνικό πρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ.”
Ο της Τοπικής Διοίκησης Μαγνησίας της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών Στ. Καρκάλης , ανέφερε μεταξύ άλλων ότι “Φέτος μετά από μια περίοδο που είχαμε κάνει παύση κι άντρες , προσπαθήσαμε να κάνουμε αυτό το bazaar σήμερα κι αύριο στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας και τα τα έσοδα θα διατεθούν στον ξενώνα φιλοξενίας γυναικών θυμάτων βίας του Δήμου ”.
Ο κ. Καρκάλης ανέφερε ότι πρόκειται για μια συμβολική κίνηση στήριξης του ξενώνα με αφορμή και το τελευταίο γεγονός που είχαμε στην περιοχή .μας κι όπως είπε “Πρέπει να σπάσει η σιωπή και η πρέπει να απευθύνεται στις Αρχές στην Αστυνομία κι εμείς είμαστε εδώ να συμβάλλουμε. Ευχαριστούμε τους συναδέλφους που συμμετείχαν και συνδράμουν”.
Από την πλευρά τους η Θεοδώρα Πεσιάνη και η Βάσω Μακρυγιάννη κοινωνικές λειτουργοί στη δομή, ευχαρίστησαν την ΕΛ.ΑΣ. για την στήριξη στις και στα που φιλοξενούνται στον ξενώνα.
Σύμφωνα με τις ίδιες, η χωρητικότητα του ξενώνα είναι 21 άτομα και τώρα φιλοξενούνται 14 άτομα ανάμεσά τους και που είναι περισσότερα από τις γυναίκες με περιστατικά όχι μόνο από τη Μαγνησία αλλά κι απ όλη την .
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διακοπή κυκλοφορίας στις Λεωφόρους Αθηνών και Λαρίσης λόγω ασφαλτόστρωσης  - https://t.co/loOkxQ6TAb… -

  • #διακομιδή 55χρονου από την Σκόπελο στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/Tp42jboffZ -

  • #διακομιδή 73χρονης από την Σκόπελο στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/AvNQLnFkfM -

"Αλιεύοντας" την είδηση