Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Δικογραφίες για κλοπές και συλλήψεις για κάνναβη
Δικογραφίες για κλοπές και συλλήψεις για  κάνναβη

Δικογραφίες για κλοπές και συλλήψεις για κάνναβη

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής από οικία και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο Βολιωτών.

Όπως εξακριβώθηκε, το μεσημέρι της 11-10-2022 στο Βόλο, οι δράστες, εισήλθαν από την πίσω πόρτα στο εσωτερικό οικίας ς  και αφαίρεσαν ένα ρολόι χειρός, μία χρυσή αλυσίδα, ένα χρυσό δαχτυλίδι, καθώς και το χρηματικό των -100- ευρώ.

Εξιχνίαση κλοπής σε υπό κατασκευή πολυκατοικία και πρόκληση φθορών 

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής σε υπό κατασκευή πολυκατοικία και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος Βολιώτη για τα της κλοπής και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Ο δράστης, τις μεταμεσονύχτιες ώρες της 14-10-2022 στο Βόλο, αφού εισήλθε στο εσωτερικό υπό κατασκευή πολυκατοικίας (ς) από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα διαμερίσματος, κατά το χρόνο που οι ερ απουσίαζαν, αφαίρεσε τα παρακάτω:

·        -24- χάλκινους συλλέκτες νερού μαζί με  τα εξαρτήματά τους,

·        χάλκινους σωλήνες της προεγκατάστασης -30- συνολικά κλιματιστικών μονάδων και

·        καλώδια τος συνολικού μήκους -96- μέτρων,

προκαλώντας παράλληλα φθορές στις εγκαταστάσεις, ενώ κατά τη διαφυγή του, αφαίρεσε και την εξωτερική κάμερα καταγραφής σκηνών της ς.

 

Σύλληψη  για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, χθες (19-10-2022) και σήμερα (20-10-2022) σε Βόλο και , σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο άτομα , για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και συγκεκριμένα:
χθες (19-10-2022) το βράδυ στο Βόλο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, ένας Αλμυριώτης, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε -1- νάιλον συσκευασία με τητα κάνναβης, βάρους -0,93- γραμμαρίων &

  • σήμερα (20-10-2022) τις μεταμεσονύχτιες ώρες στον , συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Μαγνησίας, ένας Έλληνας, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε σε Δ.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο όπου επέβαινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, βάρους -1- γραμμαρίου και -1- μεταλλικός τρίφτης.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση