Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Δικογραφία σε βάρος 40χρονου για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου
Δικογραφία σε βάρος 40χρονου για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου

Δικογραφία σε βάρος 40χρονου για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου

Εκατοντάδες αρχεία με υλικό ς ανηλίκων, που αναπαριστούσαν κάτω των δεκαπέντε ετών σε σεξουαλικές πράξεις μεταξύ τους και με ενήλικες, είχε στην κατοχή του παιδόφιλος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε αντίστοιχη αυτόφωρης διαδικασίας από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από διαδικτυακό έλεγχο σε δίκτυο διαμοιρασμού αρχείων, για κατοχή και υλικού ς ανηλίκων. Στο πλαίσιο αυτό, καταγράφηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη ατόμων, που κατείχαν και διαμοίραζαν συγκεκριμένο αρχείο υλικού πορνογραφίας ανηλίκων. Από τον έλεγχο, προέκυψε ηλεκτρονικό ίχνος που ανήκει σε χρήστη εντός της Ελλάδας.

Στη συνέχεια, κλιμάκιο αστυνομικών πραγματοποίησε αιφνιδιαστική , παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 40χρονου στην Αθήνα. Από την επιτόπια στα ψηφιακά μέσα του που κατείχε, διαπιστώθηκε η κατοχή εκατοντάδων (1.170) αρχείων με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων. Παράλληλα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις εσωτερικοί σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικών υπολογιστών, οι οποίοι θα αποσταλούν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές .

Ο δράστης, με τη που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγείται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση