Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Δικογραφία για κλοπή μοτοσικλετών και ποδηλάτων σε Βόλο και Δήμο Ρήγα Φεραίου
Δικογραφία για κλοπή μοτοσικλετών και ποδηλάτων σε Βόλο και Δήμο Ρήγα Φεραίου

Δικογραφία για κλοπή μοτοσικλετών και ποδηλάτων σε Βόλο και Δήμο Ρήγα Φεραίου

Από το Ρήγ Φεραίου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός Έλληνα για τροχοφόρων και εννέα ακόμη ατόμων και συγκεκριμένα πέντε ομοεθνών του, από τους οποίους τέσσερις  άνδρες και  μία γυναίκα και τεσσάρων  αλλοδαπών ανδρών, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Μετά από κατάλληλη αξιο στοιχείων για μοτοσικλετών και ποδηλάτων από τον κατηγορούμενο από την ευρύτερη περιοχή του Βόλου και τη μετέπειτα διοχέτευσή τους σε περιοχή του Δήμου , οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στην τελευταία περιοχή να κατέχει μία μοτοσικλέτα, την οποία, όπως προέκυψε, αφαίρεσε κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα από τον Βόλο.

Ακολούθως, συνεχιζόμενης της αστυνομικής ς, ο δράστης αποδέχτηκε την αφαίρεση ακόμη -3- μοτοσικλετών και -19- ποδηλάτων, υποδεικνύοντάς τα.

Όπως προέκυψε, ο δράστης αφαίρεσε τα εν λόγω κατά το χρονικό διάστημα από 20-11- έως και πρόσφατα από την ευρύτερη περιοχή του Βόλου, τα οποία στη συνέχεια πούλησε στους -9- κατηγορούμενους για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Οι αφαιρεθείσες μοτοσικλέτες και τα αφαιρεθέντα ποδήλατα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ μέρος αυτών αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες του.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Ρήγα Φεραίου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση