Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Δικογραφία για κλοπή μοτοσικλετών και ποδηλάτων σε Βόλο και Δήμο Ρήγα Φεραίου
Δικογραφία για κλοπή μοτοσικλετών και ποδηλάτων σε Βόλο και Δήμο Ρήγα Φεραίου

Δικογραφία για κλοπή μοτοσικλετών και ποδηλάτων σε Βόλο και Δήμο Ρήγα Φεραίου

Από το Αστυνομικό Τμήμα Ρήγα Φεραίου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός Έλληνα για κλοπές τροχοφόρων και εννέα ακόμη ατόμων και συγκεκριμένα πέντε ομοεθνών του, από τους οποίους τέσσερις  άνδρες και  μία γυναίκα και τεσσάρων  αλλοδαπών ανδρών, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για κλοπή μοτοσικλετών και ποδηλάτων από τον κατηγορούμενο από την ευρύτερη περιοχή του Βόλου και τη μετέπειτα διοχέτευσή τους σε περιοχή του Δήμου Κιλελέρ, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στην τελευταία περιοχή να κατέχει μία μοτοσικλέτα, την οποία, όπως προέκυψε, αφαίρεσε κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα από τον Βόλο.

Ακολούθως, συνεχιζόμενης της αστυνομικής έρευνας, ο δράστης αποδέχτηκε την αφαίρεση ακόμη -3- μοτοσικλετών και -19- ποδηλάτων, υποδεικνύοντάς τα.

Όπως προέκυψε, ο δράστης αφαίρεσε τα εν λόγω δίκυκλα κατά το χρονικό διάστημα από 20-11-2017 έως και πρόσφατα από την ευρύτερη περιοχή του Βόλου, τα οποία στη συνέχεια πούλησε στους -9- κατηγορούμενους για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Οι αφαιρεθείσες και τα αφαιρεθέντα ποδήλατα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ μέρος αυτών αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες του.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ρήγα Φεραίου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση