Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Διεθνές ένταλμα σύλληψης για Μολδαβή που συνελήφθη στο Βόλο
Διεθνές ένταλμα σύλληψης για Μολδαβή που συνελήφθη στο Βόλο

Διεθνές ένταλμα σύλληψης για Μολδαβή που συνελήφθη στο Βόλο

Διεθνές ένταλμα σύλληψης της Ιντερπόλ, εκκρεμούσε σε βάρος 37χρονης Μολδαβής, η οποία συνελήφθη σήμερα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Σε βάρος της 37χρονης, εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Εισαγγελέα Εφετών Λάρισας και διεθνές ένταλμα σύλληψης κι έκδοσή της, με την κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων.

45χρονος για

Εν τω μεταξύ, καταδικαστική απόφαση, εκκρεμούσε σε βάρος 45χρονου, ο οποίος συνελήφθη στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Σε βάρος του συλληφθέντα, εκκρεμούσε καταδικαστική απόδαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας, με ς 18 μηνών για από κοινού και κατ' εξακολούθηση.

Επίσης, από αστυνομικούς του Α.Τ. Β.Πηλίου, συνελήφθη στην , 21χρονος Αλός καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ταυτοποίηση του β'δράστη για κλοπή στο εργοστάσιο Εύρηκα

Τέλος, ταυτοποιήθηκε από την , ακόμη ένας δράστης, από τους τρεις, για την κλοπή που είχαν διαπράξει τον Απρίλιο 2009 στο εργοστάσιο Εύρηκα, απ' όπου είχαν αφαιρέσει 6.000 κι ένα λάπτοπ.

Από την εξέταση dna, στις 8 Μαΐου 2018, είχε ταυτοποιηθεί ένας 32χρονος Αλός, ενώ σήμερα ταυτοποιήθηκε ακόμη ένας 31χρονος, ομοεθνής συνεργός του, ο οποίος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση