Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων από αστυνομικούς της ΓΕΠΑΔ σε σχολεία της Θεσσαλίας
Διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων από αστυνομικούς της ΓΕΠΑΔ σε σχολεία της Θεσσαλίας

Διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων από αστυνομικούς της ΓΕΠΑΔ σε σχολεία της Θεσσαλίας

Ενημερωτικά και ευχές για μια καλή σχολική χρονιά μοίρασαν σήμερα (11-09-) το πρωί αστυνομικοί σε γονείς και μαθητές, κατά την προσέλευσή τους στα σχολεία των νομών Λάρισας, , Τρικάλων και Καρδίτσας, για την καθιερωμένη τελετή αγιασμού.

Η ευαισθητοποίηση των γονέων σε θέματα οδικής ασφάλειας και η τήρηση των κανόνων οδηγικής συμπεριφοράς κατά τη μεταφορά των μαθητών από και προς τα σχολικά συγκροτήματα, αλλά και η ενημέρωση των μαθητών για την κυκλοφοριακή αγωγή και παιδεία, όπως για παράδειγμα τι πρέπει να κάνουν όταν οδηγούν ποδήλατο, εντάσσονται στις προτεραιότητες της Ελληνικής Αστυνομίας και των αρμόδιων Υπηρεσιών Τροχαίας.

Όσον αφορά στα φυλλάδια που διανεμήθηκαν σήμερα, συνιστούν εύληπτο πληροφοριακό υλικό σχετικά με την τήρηση βασικών κανόνων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, καθ’ όλη τη διάρκεια και της φετινής σχολικής περιόδου, θα βρίσκεται δίπλα σε γονείς και μαθητές, στους οποίους εύχεται καλή και εποικοδομητική σχολική χρονιά.

Στον Βόλο

Να σημειωθεί ότι στο Βόλο, ενημερωτικά φυλλάδια, μοιράστηκαν στο 4ο Δημοτικό Σχολείο , στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ν.Ιωνίας, στα 1ο και 2ο Σχολείο Ν.Ιωνίας, στο 13ο Δημοτικό Σχολείο και στα συστεγαζόμενα σχολεία στο Ορφανοτροφείο 16ο και 30ο.

Από την Τροχαίο , διενεργήθηκαν σε οκτώ σχολικά , που θα συνεχιστούν σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Nέα βλάβη του "Ερατώ" στο λιμάνι του Βόλου #υδροπτέρυγοΕρατώ - https://t.co/RL97T60i0Y -

  • #φωτιά σε παράγκα στο Αλιβέρι #φωτιά - https://t.co/LiAaX7fSka -

  • Διαπλάτυνση δρόμου #Βένετο-Κουλούρι από την Περιφέρεια Θεσσαλίας #Βένετο #ΒένετοΚουλούρι - https://t.co/S6svdfXr7J -

"Αλιεύοντας" την είδηση