Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων από αστυνομικούς της ΓΕΠΑΔ σε σχολεία της Θεσσαλίας
Διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων από αστυνομικούς της ΓΕΠΑΔ σε σχολεία της Θεσσαλίας

Διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων από αστυνομικούς της ΓΕΠΑΔ σε σχολεία της Θεσσαλίας

Ενημερωτικά και ευχές για μια καλή χρονιά μοίρασαν σήμερα (11-09-2018) το πρωί αστυνομικοί σε γονείς και μαθητές, κατά την προσέλευσή τους στα δημοτικά σχολεία των νομών Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας, για την καθιερωμένη τελετή αγιασμού.

Η ευαισθητοποίηση των γονέων σε θέματα οδικής ασφάλειας και η τήρηση των κανόνων οδηγικής συμπεριφοράς κατά τη μεταφορά των μαθητών από και προς τα σχολικά συγκροτήματα, αλλά και η ενημέρωση των μαθητών για την κυκλοφοριακή αγωγή και παιδεία, όπως για παράδειγμα τι πρέπει να κάνουν όταν οδηγούν ποδήλατο, εντάσσονται στις προτεραιότητες της Ελληνικής Αστυνομίας και των αρμόδιων Υπηρεσιών Τροχαίας.

Όσον αφορά στα φυλλάδια που διανεμήθηκαν σήμερα, συνιστούν εύληπτο πληροφοριακό υλικό σχετικά με την τήρηση βασικών κανόνων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, καθ’ όλη τη διάρκεια και της φετινής σχολικής περιόδου, θα βρίσκεται δίπλα σε γονείς και μαθητές, στους οποίους εύχεται καλή και εποικοδομητική χρονιά.

Στον Βόλο

Να σημειωθεί ότι στο Βόλο, ενημερωτικά φυλλάδια, μοιράστηκαν στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου, στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ν.Ιωνίας, στα 1ο και 2ο Δημοτικά Σχολείο Ν.Ιωνίας, στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου και στα συστεγαζόμενα σχολεία στο Ορφανοτροφείο 16ο και 30ο.

Από την Τροχαίο Βόλου, διενεργήθηκαν έλεγχοι σε οκτώ σχολικά λεωφορεία, έλεγχοι που θα συνεχιστούν σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση