Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Διακοπή κυκλοφορίας στον κόμβο Βελεστίνου – Βόλου
Διακοπή κυκλοφορίας στον κόμβο Βελεστίνου – Βόλου

Διακοπή κυκλοφορίας στον κόμβο Βελεστίνου – Βόλου

 

Με απόφαση του διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, ταξίαρχου Ι. Τόλια, αποφασίστηκε η προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στο κυκλοφορίας προς Βόλο του τμήματος της Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου (Α/Κ Βελεστίνου – Βόλος), από τη χ/θ 0+489 έως τη χ/θ 3+489.

Η διακοπή κυκλοφορίας ισχύει από τις 13-12- 2016 έως 12-02-2017, καθ’ όλο το 24ωρο, λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Η κίνηση των οχημάτων θα εκτρέπεται από το ρεύμα κυκλοφορίας προς Βόλο στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Α/Κ Βελεστίνου, όπου με κατάλληλη σήμανση για το διαχωρισμό των κινήσεων, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται σε μία λωρίδα κυκλοφορίας προς Βόλο και σε μία λωρίδα κυκλοφορίας προς Α/Κ Βελεστίνου.

Ο ανάδοχος των εργασιών εταιρεία, οφείλει σε όλη τη διάρκεια της εφαρμογής των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων να τοποθετεί και να συντηρεί, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και τις εγκεκριμένες μελέτες, τις απαιτούμενες πινακίδες σήμανσης, φανούς, αντανακλαστικά, προειδοποιητικές και και γενικά να λαμβάνει κάθε απαιτούμενο μέτρο, ώστε να εξασφαλίζεται, με αποκλειστική μέριμνα και ευθύνη της, η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή των εκτελούμενων έργων.

Η ισχύς της απόφασης αρχίζει από την τοποθέτηση των καταλλήλων σημάνσεων, με μέριμνα της αναδόχου των εργασιών εταιρείας, σε συνεργασία με το Τ.Τ. Βόλου, που επιφορτίζεται με την εφαρμογή της παρούσας.

Οι παραβάτες της απόφασης διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/1999 “Περί κυρώσεως του Κ.Ο.Κ.”, όπως τροπ. με το Ν. 3542/2007.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση