Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Διακοπή κυκλοφορίας λόγω έργων στον περιφερειακό
Διακοπή κυκλοφορίας λόγω έργων στον περιφερειακό

Διακοπή κυκλοφορίας λόγω έργων στον περιφερειακό

Με του αναπληρωτή διευθυντή της Βασ. Μαρκογιαννάκη, αποφασίστηκε η προσωρινή της κυκλοφορίας κατά το χρονικό διάστημα από 16-03- έως την 23-03-2017 στους κόμβους Μελισσιατίκων – Φυτόκου – Αγ. Βαρβάρας και στη γέφυρα του Πανθεσσαλικού Σταδίου λόγω του έργου : “Συνέχιση εργασιών ολοκλήρωσης της Παράκαμψης από Α.Κ. Λάρισας έως », καθ' όλο το 24ωρο, λόγω ασφαλτικών εργασιών και διαγράμμισης οδοστρώματος.

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από τις παρακείμενες οδούς. Η ανάδοχος εταιρεία επιφορτίζεται με την τοποθέτηση κατάλληλης σήμανσης καθώς και τη λήψη κάθε απαιτούμενου μέτρου, ώστε να εξασφαλίζεται, με αποκλειστική μέριμνα και ευθύνη της, η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή των εκτελούμενων έργων.

Η ισχύς της ς αρχίζει από την τοποθέτηση των καταλλήλων σημάνσεων μερίμνη του αιτούντος, σε με το Τ.Τ. που επιφορτίζονται με την εφαρμογή της απόφασης, ενώ οι παραβάτες αυτής διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/1999 “Περί κυρώσεως του ”, όπως τροπ. με το Ν. 3542/2007.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση