Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Διακοπή κυκλοφορίας λόγω έργων στον περιφερειακό
Διακοπή κυκλοφορίας λόγω έργων στον περιφερειακό

Διακοπή κυκλοφορίας λόγω έργων στον περιφερειακό

Με του αναπληρωτή διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας ς Βασ. Μαρκογιαννάκη, αποφασίστηκε η προσωρινή της κατά το χρονικό διάστημα από 16-03- 2017 έως την 23-03-2017 στους κόμβους Μελισσιατίκων – υ – Αγ. Βαρβάρας και στη του Πανθεσσαλικού Σταδίου λόγω του έργου : “Συνέχιση εργασιών ολοκλήρωσης της Παράκαμψης Βόλου από Α.Κ. Λάρισας έως », καθ' όλο το 24ωρο, λόγω ασφαλτικών εργασιών και ς οδοστρώματος.

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από τις παρακείμενες οδούς. Η ανάδοχος εταιρεία επιφορτίζεται με την τοποθέτηση κατάλληλης σήμανσης καθώς και τη λήψη κάθε απαιτούμενου μέτρου, ώστε να εξασφαλίζεται, με αποκλειστική μέριμνα και ευθύνη της, η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή της των οχημάτων στην περιοχή των εκτελούμενων έργων.

Η ισχύς της απόφασης αρχίζει από την τοποθέτηση των καταλλήλων σημάνσεων μερίμνη του αιτούντος, σε με το Τ.Τ.Βόλου που επιφορτίζονται με την εφαρμογή της απόφασης, ενώ οι παραβάτες αυτής διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/1999 “Περί κυρώσεως του Κ.Ο.Κ.”, όπως τροπ. με το Ν. 3542/2007.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση