Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / ΒΟΛΟΣ / Διακοπή κυκλοφορίας λόγω έργων στον περιφερειακό
Διακοπή κυκλοφορίας λόγω έργων στον περιφερειακό

Διακοπή κυκλοφορίας λόγω έργων στον περιφερειακό

Με απόφαση του αναπληρωτή διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βασ. Μαρκογιαννάκη, αποφασίστηκε η προσωρινή της κυκλοφορίας κατά το χρονικό διάστημα από 16-03- 2017 έως την 23-03-2017 στους κόμβους Μελισσιατίκων – Φυτόκου – Αγ. Βαρβάρας και στη του Πανθεσσαλικού Σταδίου λόγω του έργου : “Συνέχιση εργασιών ολοκλήρωσης της Παράκαμψης Βόλου από Α.Κ. Λάρισας έως », καθ’ όλο το 24ωρο, λόγω ασφαλτικών εργασιών και διαγράμμισης οδοστρώματος.

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από τις παρακείμενες οδούς. Η ανάδοχος εταιρεία επιφορτίζεται με την τοποθέτηση κατάλληλης σήμανσης καθώς και τη λήψη κάθε απαιτούμενου μέτρου, ώστε να εξασφαλίζεται, με αποκλειστική μέριμνα και ευθύνη της, η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή των εκτελούμενων έργων.

Η ισχύς της απόφασης αρχίζει από την τοποθέτηση των καταλλήλων σημάνσεων μερίμνη του αιτούντος, σε με το Τ.Τ.Βόλου που επιφορτίζονται με την εφαρμογή της απόφασης, ενώ οι παραβάτες αυτής διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/1999 “Περί κυρώσεως του Κ.Ο.Κ.”, όπως τροπ. με το Ν. 3542/2007.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #ξυλοδαρμός Πακιστανού στα Κανάλια #ξυλοδαρμός - https://t.co/qJU2pYVhT3 -

  • Έργα οδικής ασφάλειας σε περιοχές του Βόλου #έργαοδικήςασφάλειας - https://t.co/NKSIuVxnTo -

  • Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας αποκτά ο Δήμος Αλοννήσου #ΔήμοςΑλοννήσου - https://t.co/jor6ECiQtV -

"Αλιεύοντας" την είδηση