Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / ΒΟΛΟΣ / Διακοπή κυκλοφορίας λόγω έργων στον περιφερειακό
Διακοπή κυκλοφορίας λόγω έργων στον περιφερειακό

Διακοπή κυκλοφορίας λόγω έργων στον περιφερειακό

Με απόφαση του αναπληρωτή διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας Βασ. Μαρκογιαννάκη, αποφασίστηκε η προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας κατά το χρονικό διάστημα από 16-03- έως την 23-03- στους κόμβους Μελισσιατίκων – Φυτόκου – Αγ. Βαρβάρας και στη γέφυρα του Πανθεσσαλικού Σταδίου λόγω του έργου : “Συνέχιση εργασιών ολοκλήρωσης της Παράκαμψης από Α.Κ. Λάρισας έως Γορίτσα», καθ’ όλο το 24ωρο, λόγω ασφαλτικών εργασιών και διαγράμμισης οδοστρώματος.

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από τις παρακείμενες οδούς. Η ανάδοχος εταιρεία επιφορτίζεται με την τοποθέτηση κατάλληλης σήμανσης καθώς και τη λήψη κάθε απαιτούμενου μέτρου, ώστε να εξασφαλίζεται, με αποκλειστική μέριμνα και ευθύνη της, η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή των εκτελούμενων έργων.

Η ισχύς της απόφασης αρχίζει από την τοποθέτηση των καταλλήλων σημάνσεων μερίμνη του αιτούντος, σε συνεργασία με το Τ.Τ. που επιφορτίζονται με την εφαρμογή της απόφασης, ενώ οι παραβάτες αυτής διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/1999 “Περί κυρώσεως του Κ.Ο.Κ.”, όπως τροπ. με το Ν. 3542/2007.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #Κομισιόν: Εισήγηση για παράταση ισχύος της γενικής ρήτρας διαφυγής #Κομισιόν - https://t.co/PpHVjPLA9y -

  • Εκδρομή  μαθητών στη Μαγνησία  #ΠανελλήνιοςΜαθητικόςΔιαγωνισμός - https://t.co/wwuziGV7uX -

  • Παρουσίαση του έργου των Special Olympics Hellas στη Σκιάθο #SpecialOlympicsHellas - https://t.co/xnZ77AbR4K -

"Αλιεύοντας" την είδηση