Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / ΒΟΛΟΣ / Διακοπή κυκλοφορίας λόγω έργων στον περιφερειακό
Διακοπή κυκλοφορίας λόγω έργων στον περιφερειακό

Διακοπή κυκλοφορίας λόγω έργων στον περιφερειακό

Με απόφαση του αναπληρωτή διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας Βασ. Μαρκογιαννάκη, αποφασίστηκε η προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας κατά το χρονικό διάστημα από 16-03- 2017 έως την 23-03-2017 στους κόμβους Μελισσιατίκων – Φυτόκου – Αγ. Βαρβάρας και στη γέφυρα του Πανθεσσαλικού Σταδίου λόγω του έργου : “Συνέχιση εργασιών ολοκλήρωσης της Παράκαμψης Βόλου από Α.Κ. Λάρισας έως Γορίτσα», καθ’ όλο το 24ωρο, λόγω ασφαλτικών εργασιών και διαγράμμισης οδοστρώματος.

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από τις παρακείμενες οδούς. Η ανάδοχος εταιρεία επιφορτίζεται με την τοποθέτηση κατάλληλης σήμανσης καθώς και τη λήψη κάθε απαιτούμενου μέτρου, ώστε να εξασφαλίζεται, με αποκλειστική μέριμνα και ευθύνη της, η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή των εκτελούμενων έργων.

Η ισχύς της απόφασης αρχίζει από την τοποθέτηση των καταλλήλων σημάνσεων μερίμνη του αιτούντος, σε συνεργασία με το Τ.Τ.Βόλου που επιφορτίζονται με την εφαρμογή της απόφασης, ενώ οι παραβάτες αυτής διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/1999 “Περί κυρώσεως του Κ.Ο.Κ.”, όπως τροπ. με το Ν. 3542/2007.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνάντηση ΟΕΒΕΜ με Σύνδεσμο Εγκαταστατών Υδραυλικών Θερμικών Βόλου & Περιχώρων - https://t.co/jQGwPYNGE0 -

  • Η Περιφέρεια Θεσσαλίας αντικαθιστά τον ενεργοβόρο φωτισμό δρόμων με 7.700 οδοφωτιστικά τύπου LED… - https://t.co/IqkUPbKohc -

  • Πρόγραμμα περισυλλογής και διαχείρισης νεκρών ζώων ύψους 2 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας… - https://t.co/68GBjIOVaB -

"Αλιεύοντας" την είδηση