Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Διακοπή κυκλοφορίας ενόψει της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Ζαγορά
Διακοπή κυκλοφορίας ενόψει της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Ζαγορά

Διακοπή κυκλοφορίας ενόψει της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Ζαγορά

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας ενόψει της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας την Κυριακή στη Ζαγορά, αποφάσισε η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας.

Mε απόφαση του Αναπληρωτή Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας Βασ. Μαρκογιαννάκη αποφασίζεται η προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας του κεντρικού οδικού άξονα Ζαγοράς – Πουρίου από το ύψος μετά την διασταύρωση με την επαρχιακή οδό Ζαγοράς – Χορευτού, ήτοι από την οδό Κασσαβέτη έως και την διασταύρωσή της με την οδό Βουζαρά έμπροσθεν Πλατείας Αγίου Γεωργίου, την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου κατά τις ώρες 09:00 έως 16:00 προς εξασφάλιση της ασφάλειας της εκδήλωσης και επισήμων προσώπων, που αναμένεται να συγκεντρωθούν, λόγω της επικείμενης προγραμματισμένης επίσκεψης της Α.Ε. Προέδρου της Δημοκρατίας στη Ζαγορά.

Η κίνηση των οχημάτων από Ζαγορά προς Πουρί δύναται να γίνει διαμέσου του παραδρόμου που διέρχεται έμπροσθεν του Κέντρου Υγείας και καταλήγει επί της οδού Βουζαρά.

Ομοίως η κίνηση των οχημάτων από Πουρί προς Ζαγορά διαμέσου της οδού Βουζαρά, παραδρόμου που διέρχεται έμπροσθεν του Κέντρου Υγείας και καταλήγει επί της οδού Πολυμέρη. Στα παραπάνω σημεία θα υπάρχει ανάλογη σήμανση παρουσία αστυνομικής δύναμης για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Η ισχύς της απόφασης αρχίζει από την τοποθέτηση των καταλλήλων σημάνσεων μερίμνη του αιτούντος, σε συνεργασία με το Α.Τ. Περιφέρειας Βόλου, που επιφορτίζονται με την εφαρμογή της παρούσας, ενώ οι παραβάτες θα διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/1999 “Περί κυρώσεως του Κ.Ο.Κ.”, όπως τροπ. με το Ν. 3542/2007.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Προγραμματική σύμβαση για το Διαχειριστικό Σχέδιο Βόσκησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας - https://t.co/D54wEgaPGA -

  • Παρεμβάσεις για την οδική ασφάλεια στο Νότιο Πήλιο  - https://t.co/0BYSIybrSG -

  • Επιβαρυμμένη η ατμόσφαιρα στο Βόλο - https://t.co/FeuB1crMA0 -

"Αλιεύοντας" την είδηση