Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Διακοπή κυκλοφορίας ενόψει της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Ζαγορά
Διακοπή κυκλοφορίας ενόψει της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Ζαγορά

Διακοπή κυκλοφορίας ενόψει της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Ζαγορά

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας ενόψει της επίσκεψης του Προέδρου της ς την στη Ζαγορά, αποφάσισε η .

του Αναπληρωτή Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας Βασ. Μαρκογιαννάκη αποφασίζεται η προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας του κεντρικού οδικού άξονα Ζαγοράς – Πουρίου από το ύψος μετά την διασταύρωση με την επαρχιακή οδό Ζαγοράς – Χορευτού, ήτοι από την οδό Κασσαβέτη έως και την διασταύρωσή της με την οδό Βουζαρά έμπροσθεν Πλατείας Αγίου εωργίου, την 4 Σεπτεμβρίου κατά τις ώρες 09:00 έως 16:00 προς εξασφάλιση της ασφάλειας της εκδήλωσης και επισήμων προσώπων, που αναμένεται να συγκεντρωθούν, λόγω της επικείμενης προγραμματισμένης επίσκεψης της Α.Ε. Προέδρου της ς στη Ζαγορά.

Η κίνηση των οχημάτων από Ζαγορά προς Πουρί δύναται να γίνει διαμέσου του παραδρόμου που διέρχεται έμπροσθεν του Κέντρου Υγείας και καταλήγει επί της οδού Βουζαρά.

Ομοίως η κίνηση των οχημάτων από Πουρί προς Ζαγορά διαμέσου της οδού Βουζαρά, παραδρόμου που διέρχεται έμπροσθεν του Κέντρου Υγείας και καταλήγει επί της οδού Πολυμέρη. Στα παραπάνω σημεία θα υπάρχει ανάλογη σήμανση παρουσία αστυνομικής δύναμης για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Η ισχύς της απόφασης αρχίζει από την τοποθέτηση των καταλλήλων σημάνσεων μερίμνη του αιτούντος, σε με το Περιφέρειας , που επιφορτίζονται με την εφαρμογή της παρούσας, ενώ οι παραβάτες θα διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/1999 “Περί κυρώσεως του Κ.Ο.Κ.”, όπως τροπ. με το Ν. 3542/2007.

"Αλιεύοντας" την είδηση