Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Προσωρινές διακοπές κυκλοφορίας στην ΠΑΘΕ το 2016
Προσωρινές διακοπές  κυκλοφορίας στην ΠΑΘΕ  το 2016

Προσωρινές διακοπές κυκλοφορίας στην ΠΑΘΕ το 2016

Προσωρινές κυκλοφορίας θα γίνουν για όλο το και στα δύο ρεύματα της ΠΑΘΕ, των Δήμων Αλμυρού και , λόγω εκτέλεσης εργασιών βαριάς συντήρησης του εθνικού δικτύου, διαβάσεων, παραπλεύρων, από τα όρια προς τη Ν. Φθιώτιδας, μέχρι τα όρια του Ν. Λάρισας.

Οι προσωρινές κυκλοφορίας θα διαρκέσουν μέχρι 31 Δεκεμβρίου , με εξαίρεση από 1 ως 10 Ιανουαρίου, 11 ως 15 και 24 ως 28 Μαρτίου, 28 Απριλίου ως , 17 ως 21 Ιουνίου, 12 ως 16 Αυγούστου, 27 ως 31 Οκτωβρίου, 23 ως 27 και 30 και 31 Δεκεμβρίου και τα Σαββατοκύριακα της καλοκαιρινής περιόδου από 2 Ιουλίου ως 28 Αυγούστου, που δεν θα εκτελούνται και το πλήρες πλάτος του δρόμου θα διατίθεται για κυκλοφορία, λόγω εκτέλεσης εργασιών βαριάς συντήρησης επί οδικών τμημάτων του αυτοκινητόδρομου.

Στην του αστυνομικού διευθυντή Μαγνησίας Ι. Τόλια, αναφέρεται ότι θα γίνει τοπικός αποκλεισμός της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης καθ’ όλο το 24ωρο, από τα όρια του Ν. Φθιώτιδας, ως τα όρια του Ν. Λάρισας, εναλλάξ τοπικός αποκλεισμός της αριστερής ή της δεξιάς μόνο λωρίδας κυκλοφορίας, αποκλεισμός της αριστερής ημιδιατομής, των κλάδων των ανισόπεδων κόμβων με ταυτόχρονη εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω εναλλακτικών διαδρομών, τοπική στένωση του οδοστρώματος στους κλάδους των ανισόπεδων κόμβων, αποκλεισμός των δύο λωρίδων ανά κατεύθυνση στους μετωπικούς σταθμούς διοδίων και μιας λωρίδας στους πλευρικούς σταθμούς διοδίων, καθώς και τοπική στένωση του οδοστρώματος στην κατεύθυνση εφαρμογής της στένωσης, με ταυτόχρονη εκ περιτροπής κυκλοφορία σε παράπλευρων οδών του αυτοκινητόδρομου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σκότωσαν την #φώκια "Κωστής" μασκότ της Αλοννήσου #φώκια - https://t.co/gC4Q1WO71W -

  • Mε οξύ έμφραγμα 29χρονος Βολιώτης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας #οξύέμφραγμα - https://t.co/nIx5MNzTqC -

  • Μηχανική βλάβη στο "#Ερατώ"  #Ερατώ - https://t.co/Ty4bdxlnrC -

"Αλιεύοντας" την είδηση